REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Traian Băsescu, parlamentar PMP:

Traian Băsescu, parlamentar PMP:

Replica API 29 octombrie 2018 | 00:00 195

"Pe mine mă șochează nivelul de mahala la care au ajuns relațiile dintre instituții. Deși sunt numiți politic, li se pare că sunt numiți pe veci acolo. Acțiunea lui Tudorel Toader cred că e un exces. Dacă aș fi în locul lui, l-aș chema pe Lazăr și i-aș cere demisia, nu așa cum a făcut. Decizia lui Toader vine într-un moment nepotrivit, când e sub lupa Comisiei Europene, Parlamentului European. Tu vii cu o sticlă de benzină și torni pe foc"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
salarii si pensii taiate, tziganca imputita, gaozar, ferma la Nana, milioane de euro sparte de acolitii sai, investitii fara nici o noima sali de sport in care in zilele de azi se tin nunti, joc politic care a favorizat pesedeul si urgia de azi etc
8
0
Tu ori esti prost, ori esti prost. Tertium non datur...
6
0
categoric da si numarul lor este f mare, nu te-au convins cele doua suspendari? Omul acesta este printre putinii oameni politici care inteleg politica si care, la momentul intrarii in politica, avea avea o situatie financiara solida nu precum puscariasul draknea care a pornit de la carciumar- ce zici exista un termen de comparatrie intre ce sustii si pe cine sustii?
1
9
Basescule,este vre-un roman care nu te uraste?
10
1
Asta vorbeste de mahala? Gunoi cu fata umana, taci si baseste!
8
1
avem o veste rea si o veste buna. vestea rea - suntem in K.K.t pana la gat, vestea buna - ne ajunge la toti
4
1
pai dumneata esti protorul acestui sistem de rahat! statul de drept despre care vorbeai tu si acolitii tai nu este nici pe departe aceasta mostenire mizerabila pe care ai lasat o!
8
1
Cum naiba sa fie socat,cand el a pus bazele dezvoltarii acestei gramezi de cacat institutional? Treizeci de ani de politici cacacioase produc putoare,nu miros de lavanda.
9
1
Mai T.Basescu laso moarta si pleaca acasa sau in Coasta Rica la Elena,ca tu ai facut cea mai mare dezbinare in Ro.si iti este frica de o verificare mai intensiva si te dai Rotund pe la toate colturilesi televiziunilor de casa ale tale.
9
1
Il socheaza ca au reusit sa il depaseaesca , invidiaaaa
11
1
mahalagiul perfect,pacat de inteligenta ta ca prost nu esti DAR esti o jigodie fara scrupule,aveam pretentii de la tine insa ti-ai folosit inteligenta doar in scop distructiv NU TI-E RUSINE nici acum la batranete.Cand va creste nepota-tu o sa fie huiduit pe strada datorita tie.pana si fetele tale sunt divortate fiecare de 2-3 ori,asta zice multe despre moralitatea familiei voastre.Prin urmare,hai sictir
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367