REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Traian Băsescu, revoltat: 'Nu este posibil ca Guvernul să nu asigure măști pentru copii'

Traian Băsescu, revoltat: 'Nu este posibil ca Guvernul să nu asigure măști pentru copii'

Replica API 24 august 2020 | 09:41 905

Fostul președinte Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, a vorbit despre începerea noului an școlar, duminică, și este de părere că deși soluția trimiterii la administrațiile locale este una „bună”, ea trebuie să fie însoțită de „niște bani” și „de o metodologie” de la Guvern.

„Soluţia trimiterii la administraţiile locale este o soluţie bună, dar ea trebuie însoţită de două lucruri. În primul rând de o metodologie pentru că nu poţi să pui fiecare primar în situaţia de a face după capul lui cum crede. Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Educaţiei trebuie să emită o metodologie. Ministerul Educaţiei trebuie să stabilească un program. Pe de altă parte trebuie trimişi nişte bani la administraţiile locale pentru că sunt la partea terminală a anului şi nu cred că mai au resurse după ce au cheltuit enorm în prima parte a pandemiei. Aceste două lucruri trebuiesc făcute. Marea problemă este aceea laşitate de care dă dovadă guvernul în asumarea responsabilităţii. Aici au bâlbâit-o tot timpul şi au încercat să dea vina pe alţii, ba că nu avem lege, ba că ne-au ţinut în Parlament când aveau regulamentul sanitar internaţional şi directiva Parlamentului şi Consiliului Uniunii Europene care le spune ce au de făcut în situaţii de pandemie”, a afirmat Traian Băsescu, la România TV, potrivit News.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Basescu a fost primul care a lovit in pensionari,copii,someri,salariati. Ar avea dreptul sa taca si atat. In plus,ca fost pupator in cur al securitatii comuniste,nici nu ar mai fi cazul sa fie mediatizat,chiar daca spune adevaruri cum ar fi ca apa e uda si palinca tare. Sunt oameni de certa valoare care nu au promovare in media si care pot fi exemple de urmat,de ce umplem mediul informational cu gunoaie deja recunoscute ca atare? Ce facem,mergem doua ore pe aleile parcului,sau stam doua ore in WC-ul imputit? Hai totusi sa alegem aleile,curatenia,frumosul.
0
0
Citeste, chiar si la varsta ta, "ursul pacalit de vulpe". Vei intelege ca cei pacaliti sunt aia mai inceti la minte. Nu te mai lauda ca te-a pacalit asta, ca rezulta ca esti ca prostan. Si nu mai folosi pluralul. Vorbeste pentru tine si spune cu cuvintele lui Emil Bobu: "am fost un dobitoc"
1
0
n are bani fii sa aia europarlamentara bani de mascute pt coilasi? de ce nu doneaza el si familia lui saracuta? ce fariseu.
0
0
Stie Base sa prosteasca lumea, el urmareste sa asigure si vreo cateva milioane pt nepotii lui !
3
0
basescu stie multe DAR FACE NUMAI PENTRU EL. Asa ne-a pacalit de doua ori!
3
0
Basescu acum este mare ganditor al tarii, cand a fost presedinte a gandit numai pentru el si ai lui!
12
0
ce-i corect, aici are dreptate
6
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218