REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Traian Băsescu s-a DEZLĂNŢUIT la adresa Laurei Codruţa Kovesi: Ce ar fi spus şefa DNA în interiorul instituţiei - cum ar fi fost AMENINŢAT fostul preşedinte

Traian Băsescu s-a DEZLĂNŢUIT la adresa Laurei Codruţa Kovesi: Ce ar fi spus şefa DNA în interiorul instituţiei - cum ar fi fost AMENINŢAT fostul preşedinte

Replica API 19 martie 2018 | 00:00 403

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, s-a dezlănţuit în direct la România TV la adresa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Fostul şef al statului a dezvăluit un episod incredibil din instituţia păstorită de Kovesi. Aceasta ar fi promis că fiica actualului senator, dar şi ginerele lui Băsescu vor ajunge la puşcărie, conform stiripesurse.ro.

"Ştiu din interiorul DNA că doamna Kovesi a spus în interiorul DNA că vrea să-l facă pe Băsescu să îşi crească singur nepoţii. Procurorii slugă Bulancea şi Roşu s-au găsit să răspundă la ordin. S-a vrut legarea fiicei mele şi a ginerelui meu. Ginerele meu a avut norocul că a fost la un complet curat. La Apel se poate aştepta la orice. Roşu şi Bulancea erau lichelele. I-am apărat pentru independenţa lor, dar nu au ştiut ce să facă cu ea", a tunat Băsescu în direct la România TV.

Fostul preşedinte nu s-a oprit aici. Băsescu spune că ştie de ce Kovesi i-ar vrea răul. "I-am spus lui Kovesi că nu a închis corect factura Revoluţiei şi acum plătesc pentru asta", a mai spus Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Base este ca Palaz. Un om mic si de nimic si veti fi amandoi ciuruiti. Palaz vezi ca deja miroase tare. Replica de ce nu scrii de dosarul nou a lui Palaz cu casa?
0
0
Chiar nu iti e rusine cu Palazu mic la Constanta?
2
0
ATI AJUNS CEI MAI NENOROCITI CU PALAZ IN FRUNTE
5
0
Sa i sugi chilotii plini de cacat ai cidrutei sfanta fecioara
1
8
Toti din guvern
7
1
cu lacrimi de crocodil ca oricum aici pe pamant scapati mai nasol e la socoteala cu Dumnezeu cand ti-o veni randu.ca doar o sa crapi si tu intr-o zi.stim cu totii ca ai fost baiat destept sa-ti acoperi kuru altfel de mult faceati puscarie toata familia.Oare cum te-oi suporta dimineata cand te uiti in oglinda.
8
0
Da, nea Traiane si fi-ta si giner-tu sunt curati lacrima! Cum sariti toti penalii la gatul procurorilor!
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367