REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Traian Băsescu, sfat-bombă pentru Iohannis pentru câștigarea celui de-al doilea mandat: 'Să facă tot ce poate pentru a o aduce pe Dăncilă în turul 2'

Traian Băsescu, sfat-bombă pentru Iohannis pentru câștigarea celui de-al doilea mandat: 'Să facă tot ce poate pentru a o aduce pe Dăncilă în turul 2'

Replica API 15 iulie 2019 | 01:09 419

Fostul președinte Traian Băsescu a spus duminică, la România Tv, că Iohannis intră „garantat” în turul doi, scrie stiripesurse.ro

„Marea problemă este cu cine intră. Klaus Iohannis are garantat mandatul al doilea, dacă intră în turul doi cu dna Dăncilă, reprezentantul PSD. De ce? Pentru că în turul 2 electoratul USR ar vota cu Iohannis. Dacă intră cu Barna, electoratul PSD ar vota cu Barna sau cu Cioloș și nu cu Iohannis. Deci părerea mea este că Iohannis trebuie să facă tot ce poate pentru a o aduce pe dna Dăncilă în turul doi și nu pe Barna sau pe Cioloș”, a spus Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasate de baut si de comentat.
0
1
Ba Base!Esti o rusine.Ar trebui sa ai ciocu mic,ca nastase.esti la fel de spagar,ne-ai umplut ca de latei de toate hoatele gen udrea,bica,boagiu,fiita,su;fina,benzina,rovana,roxana,dreq sa le ia. Nu ti-e rusine om batrin? Asa te-a invatat apevistul de tactu,sa furi?
6
4
Basescu a avut sange in instalatie si le-a rupt coltii la toti HOTII, mari patroni de multinationale si trusturi media Tv. Ce se mai vaiecareau alde patriciu, voiculescu, ovidiu vantu...ia spart Base pa toti! Tot Base le-a taiat ghearele hraparete sacalilor la pensiile speciale si i-a adus pa toti cu pensii dupa CONTRIBUTIVITATE, adica dupa munca nu ca acum cu SPECIALII godaci psd ai lu DRACnea care ne mananca tot bugetul si ne omoara pe toti. TAIATI ORBILOR PENSIILE SPECIALE CA INGROPATI TARA SI PE NOI TOTI! HOTILOR, CRIMINALILOR.
7
5
Elena Udrea presedinte
4
7
Ce tampit esti! Ai crezut ca esti spiritual, dar te-ai facut de kkt. Esti mai prost decat prevede legea...
4
9
Te ai stins ca lumanarea bagata in apa din bazinul de WC.Esti o insecta stricata!
11
9
Ce se faceau serviciile daca basel nu le lumina ca sa-i potriveasca dulapului de sibiu pe contracandidata veorica. Oricum dulapul de sibiu trebuie sa-si vada de vacante, tara il incurca.
9
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108