REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Traian Băsescu şi Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, s-au dat în judecată unul pe altul. Cine cere daune mai mari

Traian Băsescu şi Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, s-au dat în judecată unul pe altul. Cine cere daune mai mari

Replica API 19 august 2016 | 01:40 1274

Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a scris pe Facebook că a fost dată în judecată de Traian Băsescu, fostul preşedinte cerându-i daune morale de 100.000 de lei. În replică, Alina Petre a anunţat că şi ea l-a dat în judecată pe Traian Băsescu pentru calomnie şi îi cere un leu daune morale.

"Când să mă hotărăsc și eu, ca orice fată blondă, să-mi pun poze din vacanțe sau să scot ceva din puțul gândirii, mă trezesc cu acțiunea în Instanță înaintată de Domnul Traian Băsescu.

Păi ce făcuși, Bre?!:))) Te răzgândiși? Așa e cu oamenii mai în vârstă, sunt extrem de indeciși. Așa era și un bunic de-al meu, până cumpăra un pui, se răzgândea de 10 ori.

Acum fără glumă, că asta e tot ceea ce mi-a rămas, Domnul Traian Băsescu dorește de la moi nu mai puțin de 100.000 ron. Stai la coadă, Tataie! Mai sunt și prietenii din la Famiglia înainte. Ce, vrei să te bagi în față, ca Tăriceanu??? Nu-i frumos! Și vezi că pe vremea când ziceai că eram eu nefericită, am mai văzut și eu scenarii din astea", a scris Alina Petre pe Facebook.

Contactată de România TV, Alina Petre a confirmat că a primit prin poştă chemarea în instanţă prin care Traian Băsescu îi cere 100.000 de lei. Dar, a adăugat fosta noră a lui Virgil Măgureanu, şi ea l-a dat în judecată pe Traian Băsescu în urmă cu câteva luni, pentru calomnie, şi îi cere daune morale de un leu. Acelaşi lucru l-a făcut şi avocatul Florin Ghiulbenghian, a mai precizat Alina Petre.

Traian Băsescu o mai ameninţase pe Alina Petre că o dă în judecată pentru afirmaţiile sale, dar a renunţat, la sfaturile avocaţilor.

"Am vrut să o dau în judecată, dar mi-a spus avocatul că o aventuală plângere în justiţie mi-ar fi respinsă. Doamna a ştiut cum să vorbească şi nu poate fi acuzată. Oricum, a făcut mai multe erori. Oamenii acuzaţi de finanţarea campaniei din 2009 nu au fost la PDL. Poate în altă parte", spunea fostul preşedinte în martie.

Traian Băsescu a avut şi o postare ironică pe Facebook.

"O fostă doamnă Măgureanu, supărată după divorţ, mă amestecă în poveştile dubioase ale anturajului mafiot în care se pare că a trăit, "crezând" că eu, Preşedintele României, aş fi ştiut despre presupusa ucidere a unui oarecare Codruţ Marta. Nu m-aş mira să "creadă" că ştiam şi despre uciderea Elodiei. Trăiască libertatea de exprimare pe care o susţin!", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citește mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218