REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Traian Băsescu taie în carne vie după eșecul României la ONU

Traian Băsescu taie în carne vie după eșecul României la ONU

Replica API 7 iunie 2019 | 21:15 259

Fostul președinte Traian Băsescu spune că România a ratat locul la vârful ONU pentru că a pierdut susținerea țărilor arabe din cauza aventurii în care s-a lansat cu mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim, scrie stiripesurse.ro

„România, un eşec de mari proporţii la ONU ! Estonia are o populaţie de 1,3 milioane locuitori. România are o populaţie de 22 milioane locuitori.

Azi la ONU, România şi Estonia au fost în competiţie, în Adunarea Generală, pentru obţinerea unui loc pentru o perioadă de doi ani în Consiliul de Securitate al ONU. Rezultatul? Catastrofal ! România 57 voturi. Estonia 138 voturi.

România a primit factura unei politici externe abulice, fără orizont, fără consistenţă, fără inteligenţă şi mai ales, fără respect pentru interesul naţional. O politică externă care ar fi mai puţin distructivă pentru România şi dacă ar fi fost condusă de nişte TRĂDĂTORI DE ŢARĂ.

Am pierdut votul ţărilor arabe urmare a aventurii cu mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim ;

Nu am avut votul statelor membre UE şi NATO datorită accentelor antieuropene şi antioccidentale din discursurile lui Dragnea, Tăriceanu, Dăncilă ;

Nu am avut votul aliaţilor tradiţionali datorită incompetenţei şi a inactivităţii lui Meleşcanu.

Votul de astăzi de la ONU este măsura exactă a respectului de care se mai bucură România pe plan internaţional.

Şi totuşi...Preşedintele României este titularul politicii externe. Doar demisia sau azvârlirea lui Meleşcanu din guvern nu este suficientă. Ceva este rău şi antinaţional în politica noastră externă”, a scris Băsescu pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata clasa politica sa stea drepti cand vb chiorul!le da clasa acestor maimute si la 4 dimineata daca e mort de beat le explica pacte tratate directii samd.are dreptate si nu o spune numai el.o spun toti care au ceva in cap.tara asta are inca oameni foarte bine pregatiti in politica externa doar ca nu au loc de videle teleorman.eh lasa ca nu mai e mult.1 an.si scapam de jivinele astea imputite
3
4
in sfirsit ,o analiza pertinenta
4
6
chioru nu judeca cu ambi ochi,,nu mai cu stangu.
5
0
Are dreptate pacatosu.
3
5
Doamne fereste.apara si pazeste acest neam de idioti.ei tot cu flota tot cu udrea tot cu retoricile de coada vaci si barfa de sant la o samanta si un pet de bere.sa le explici ca Romania a fost comsiderata,singura tara defapt,brokerul onest al orientului mijlociu?sa le explici ca acest dezastru din cadru onu este un dezastru care ne arata ca nu ne mai baga nimeni in seama?nu e cazul.oamenii sunt cu ale lor.s au pisat 138 de tari pe noi din cauza psd alde.sa le explice cineva terminatilor de jos cati bani au incasat evreii pt consilierea lui dragnea si ditrugearea credibilitati a tarii
5
3
Cat tupeu are securistul asta?! Ti se face scarba...
14
11
Hai sictir mai pletosule chiompan ce esti. Din cauza ta, din cauza a ce a ajuns Romania in anii in care ai fost la carma nenorocitule. Ai scufundat tara asta ca pe o barca mai marinar neghiob.
17
8
Cu ce drept vorbeste chioru ?
15
9
ai furat flota tarii vanzand-o pe spagi la greci, un Tradator de Tara mai mare ca tine nu exista
18
10
Cat ghinion sa aiba poporul roman incat acest mascarici sa reprezinte tara in parlamentul european! Cat ghinion sa avem sa fim nevoiti sa ascultam palavrele unui zero uman despre viitorul tarii noastre!! Doamne, te rog, scapa ne de acest demon!
14
13
Dar acum a spus ce trebuia!
20
11
FLOTA,NANA,ALRO SLATINA ETC...
20
10
Aici are dreptate.
21
9
Cea mai mare javra securista internationala eu am tras muzica sifoane topogane ptr mine si toata romania.Trag muzica si acum la securitate si care mai au incredere in mine sa mi o suga la greu.
20
14
Traian Basecu premier si Elena Udrea presedinte este formula cea mai buna pentru viitorul Romaniei.
12
24

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367