REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Traian Băsescu: Victor Ponta l-a denunţat, la DNA, pe Liviu Dragnea

Traian Băsescu: Victor Ponta l-a denunţat, la DNA, pe Liviu Dragnea

Replica API 28 septembrie 2017 | 00:43 420

Procurorii DNA au deschis un dosar penal pentru modul în care Lacul Belina a fost trecut în administrarea CJ Teleorman, iar doi miniștri, Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, sunt acuzați de abuz în serviciu. Victor Ponta, chemat și el ca martor în dosar, a declarat că nu l-a denunțat pe Liviu Dragnea. Însă, Traian Băsescu e convins că fostul premier chiar asta a făcut la DNA.

De altfel, șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a spus că Ponta a dat declarații de martor în două dosare, la ultima sa audiere.

”Nu am nici un dubiu că l-a denunțat la DNA pe Liviu Dragnea. Ponta e mai lipsit de caracter decât oricine, cu excepția lui Dragnea”, a declarat Traian Băsescu la TVR 1, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Crapa-i-ar ochiu ala jumate inchis ! Ce tot mai vrea si chioru asta ? Nu-i ajunge cat si-a batut joc de tara asta ? Si el si Ponta si toti nemernicii care au venit la putere dupa 1989 !
1
0
Dle Basescu,tot ce fac comunisti se cheama diversiune. Nu exista luna in care guvernul sa nu modifice codul fiscal,si de procedura fiscala ,au introdus TVA la incasare,au schimbat D394,au schimbat D112,acesti banditi comunisti trebuie eliminati o data pentru totdeauna.Numai eliminarea comunismului din 1944 si pana in prezent va elibera romani si romania de acesti comunisti hoti si banditi-securisti.Sa se elimine moneda leu,sa se introduca de urgenta euro i romania .BNR prin teroristul isarescu bate moneda in lei ca sa acopere salariile bugetarilor si pensiile speciale
0
0
Veterana bordelului vorbind despre virtutile castitatii si denuntand o tanara speranta ca a pus si gura ... Incredibil
1
0
Au fratele meu ce faci?te duc la Parnaie,mda
0
0
Cel mai mare ....... al Romaniei!Rusine
2
0
mai Bsescule ce convergenta ce Mastrik visezi tu ce lectii de a conduce tara cin tu faceai cu acoliti tai stadioane in panta si fta fura banii tarri cu Ritii taci si veziti de treaba ca poate se supara kvesi pe tine ciocu mic si nu mai face pe profesorul
3
0
Aceasta canalie politica, aceasta bestie umana, trebuie intrebat ce a facut pentru orasul Constanta, pentru Portul Cta, ptr. marinarii flotei romanesti ! basescu, se regaseste, alaturi de bunul sau prieten , ilici ilescu, in panoplia vanzatorilor de neam si tara ! Totul pentru bunastarea familie lui si a elenei cocos udrea !
4
0
Pacat ca nu a existat " un ponta " si pe vremea cand erai tu presedinte. Mare pacat !
5
0
Oricum, cu totii la pachet, sunteti niste javre ordinare!
10
0
Esti un mare cacat
17
3
Foarte bine sa va mancati intre voi si uite asa nu mai mancati bani poporului
15
1
Da, Ponta e mai lipsit de caracter chiar decat Base, care si-a bagat propriul frate la parnaie.
19
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614