REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Traian Băsescu vine cu un SCENARIU TERIBIL! Klaus Iohannis și Liviu Dragnea au făcut strategia: 'Mă înfurii când cineva vrea să mă păcălească'

Traian Băsescu vine cu un SCENARIU TERIBIL! Klaus Iohannis și Liviu Dragnea au făcut strategia: 'Mă înfurii când cineva vrea să mă păcălească'

Replica API 21 februarie 2019 | 00:00 210

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, spune că nu are nicio îndoială că respingerea Olguţei Vasilescu a fost un joc în doi, între Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis.

„Nu mai am nici o îndoială că respingerea Olguţei Vasilescu a fost un joc în doi, un joc între Dragnea şi Iohannis. Ca dovadă, imediat ce dintre cei propuşi a dispărut Olguţa Vasilescu, preşedintele s-a mulţumit la transporturi şi cu un incompetent de teapa lui Răzvan Cuc. Recunosc, nu plâng de grija sau de mila Olguţei, dar mă înfurii când cineva vrea să mă păcălească”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a numit, joi, pe Daniel Suciu şi Răzvan Cuc în funcţiile de miniştri ai Dezoltării şi Transporturilor.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nui mai ascultati domnule Basescu ca ei nu pe dumnevostra vor sa va enerveze dvs.suntreti tras pe linia moarta in gara cu numele Romania sunteti un pensionar care se joaca postand.
0
0
Acum ce suge el ?
0
0
da-nfurie-te bine de tot ! poate-ti crapa si pitpalacul cu ocazia asta si ne lasi naibii in pace pentru totdeauna, de data asta.
0
0
Noi ca popor nu ar trebui sa fim furios pe el ca ne-a pacalit cum si cand a vrut in timpul celor doua mandate ? Tara a ajuns unde a ajuns asa rau in mare parte si datorita lui.
0
0
Tu vorbesti basescule?
2
1
Citind comentariile imi dau seama ca la urmatoarele alegeri, va castiga PSD-ul. Tara asta este plina de prosti si ca urmare ceea ce ni se intampla, nu este nimic intamplator.
8
0
Nu inteleg domnule fost daca ai dreptate nici nu conteaza sau vrei sa zici ca daca macar unu era corect pina la capat tu erai demult acasa la poarta alba vreau sa zic.
4
1
Este clar ca persoanele numite sunt total incompetente. Dar mai lasati.ne si cu kioru asta....
5
4
Replica, lasa-ne o data in pace cu chiorul asta.
8
2
Ia mai du-te la puscarie sa-ti scrii memoriile si lasa-ne!
10
1
Tot cu vrajeala umbli Basescule
12
1
Sigur, Kyoru le stie pe toate. Hai siktir.
10
3
Domnul Suciu este un alt habarnist marca PSD. Ce nu intelegi?
5
3
... is Daniel Suciu ???
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367