REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Traian Băsescu: Viorica Dăncilă, o altă perlă teleormăneană marca Daddy

Traian Băsescu: Viorica Dăncilă, o altă perlă teleormăneană marca Daddy

Replica API 16 ianuarie 2018 | 00:00 307

Liderul PMP Traian Băsescu susţine că preşedintele Klaus Iohannis are toată îndreptăţirea şi chiar obligaţia politică să încerce şi o nominalizare de prim-ministru din opoziţie, după ce alianţa PSD-ALDE s-a dovedit inaptă pentru guvernare, scrie RTV.net.

”Jucaţi Domnule Preşedinte! Cred că merită”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP continuă: ”Viorica Dăncilă, o altă perlă teleormăneană marca Daddy, este propunerea PSD pentru funcţia de premier. Desigur, pentru aparenţe, deputatul de Vaslui, Dumitru Buzatu (pe post de mâna bună a lui Daddy) a avut «inspiraţia propunerii geniale» unanim şi degrabă aprobată de CEx, spre mulţumirea şi consolarea bietului Daddy care, săracul, a avut mână proastă cu Grindeanu şi Tudose. Cum de nu le-o fi trecut prin cap experimentaţilor CEx-işti că desemnarea de către Preşedinte a interimarului Fifor reprezenta garanţia că i-ar încredinţa şi formarea unui nou guvern, dacă i s-ar propune. În realitate, PSD-iştii au căutat cu disperare o persoană care să rămână supusă şi docilă faţă de Daddy”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
presedinte ca dl Basescu nu vom mai avea, o sa il regretam cu totii, ca l-am votat sau nu, matem ca nu exista cale de intoarcere, CIUMA ROSIE a pus stapanire pe tara. Valorile sunt eliminate iar nulitatile avansate, dintr-un simplu motiv, sluga credincioasa in care poti avea incredere ca iti va citi si expune tot ce doresti penalulu ordinar draknea, vad ca te tot amana acestia cu procesul dar sper ca dnei Hara sa i se indeplineasca prezicerea- in luna mai , anul acesta, vei fi ibcarcerat. Asa sa ne ajute Dumnezeu
0
1
Uite cine vorbeste . Asta de si a pus o pe fica sa eba europarlamentar pe elena udrea pe iacobrizi doar cateva . Alo mai taci ma si lasa ne . Cu ce crezi tu ca esti mai presus de Daddy . Pe time cum te alintau .
2
0
Don basele,tu cand stateai cu scafarlia intre bucile perlei din plescoi si o gadilai cu suvita nu te asemanai cu dragnea? El cu mustata a umblat la mai multe sectetare si le tine pe langa el.Tu,basele ai abandonat plescoaica pe mana dna sa o faca posta la targsor
7
5
Ai dracu de pipor de prosti votati in continoare PSD
5
3
Sa plece cu Basescu in frunte,un criminal care in 2010 a nenorocit angajati cu taierea salariilor si acum are curaj sa isi expuna opinia. Rusineeeeeeee Basescu,la puscarie cu tine talharule care ai nenorocit o tara.
7
6
Da, de... ca tine cand scapam ?
6
8
Dispretul fata de romani continua cu numirea unei cucoane din Teleorman, pres pentru Dragnea. Are oare incredere Iohannis in romani ca lupta alaturi de el pana scapam de PSD? Daca o respinge pe Viorica Joica prindem speranta.
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102