REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Traian Băsescu vorbește despre situația în care a fost pus Klaus Iohannis pentru a-l numi pe Augustin Lazăr

Traian Băsescu vorbește despre situația în care a fost pus Klaus Iohannis pentru a-l numi pe Augustin Lazăr

Replica API 29 octombrie 2018 | 01:54 509

Ministrul Tudorel Toader a declanșat, miercuri, procedura de revocare din funcție a lui Augustin Lazăr, procuror general al României, ocazie cu care a vorbit despre cele 20 de puncte pe care i le reproșează acestuia. Cea mai gravă pare să fie tocmai prezența, în dosarul de candidatură din 2016 a lui Augustin Lazăr, a unei rezoluții de clasare care îl viza pe Klaus Iohannis, din vremea în care ocupa funcția de primar al Sibiului, conform stiripesurse.ro.

Traian Băsescu a declarat, la România TV, duminică seara, că dacă actul despre care vorbea Tudorel Toader există și a ajuns la Palatul Cotroceni, fie la președinte, fie la Departamentul Juridic, atunci se poate vorbi despre un șantaj la adresa lui Klaus Iohannis.

”Dacă a ajuns la Cotroceni cu semnătura lui Lazăr, înainte de numire, asta poate însemna a șantaj. Și dacă dosarul a rămas la Departamentul Juridic și nu a ajuns la președinte, dacă el există, seamănă a șantaj. Dacă o asemenea hârtie a fost trimisă la Cotroceni, l-aș revoca pe loc. Nu îl văd pe Tudorel Toader ca mincinos.”, a declarat Traian Băsescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ma pupati in ....base!!!
0
1
Tudorel Toader, un fost procuror comunist cu trecut interesant intre 1986 si 1990 la Procuratura Panciu, impreuna cu o haita de infractori, distrug pana la os sistemul judiciar, in primul rand prin alungarea tinerilor magistrati.
2
1
acum ca vad comentarii realizez ca in acest ziar, cum e vorba de PMP sau Basescu, Palaz si alti cioflingari, preia imediat si pune pe prima pagina. Chiar ca sunteti ziarul lor de casa
6
0
cine iti dicteaza , barna sau gotiu ? mai pensionar basinos , vezi ca fiica ta e psd-ista , si face lucrari foarte bune ! muie pensionar jegos !
4
3
dle Basescu- nu il vedeti pe acest individ ca mincinos?, inseamna ca nu santeti cinstit si nici corect, sau sunteti constient ca urmariti ceva anume, ceva ce nu v-ar onora sa afirmati nsite neadevaruri, vazuti din avion. Da tudorel minte cum respira
8
4
ALDE BERCEA MONDIALU UNIVERSALU ii ZICEA JANTAJ.Cauta basele caseta cu isaura lu bercea sa vezi.Te-ai vazut cu doua mandate incheiate,basele,si nu il lasi si p'asta sa incheie macar unul. ,,draga stolo,, ala nu a fost ,,jantaj,,??? De cand s-au facut curvele moraliste,basele? Degeaba curvele pupa icoane,tot cracanate isi duc viata.
12
2
Minti basescu te razbuni ca au arestato pe udrea
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108