REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Traian Băsescu vorbește despre un posibil BLAT între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă: 'Aș ajuta-o să intre în turul doi'

Traian Băsescu vorbește despre un posibil BLAT între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă: 'Aș ajuta-o să intre în turul doi'

Replica API 22 iulie 2019 | 00:00 310

Traian Băsescu anunță că președintele Klaus Iohannis va avea probleme în cazul în care, în turul doi al alegerilor prezidențiale, l-ar avea contracandidat pe Dan Barna, candidatul Alianței USR - PLUS. Băsescu vine și cu un scenariu în care s-ar face un blat între Iohannis și candidatul PSD.

”Cât de penibil a ajuns PSD pentru a da bătălia ca să ajungă în turul 2! PSD se declasifică singur. Viorica Dăncilă va fi desemnată. O va pune în cui pe Gabriela Firea, ca să dea din mâini și din gură. Problema PSD e că nu are lideri.

Doamna Dăncilă e mult mai puțin vulnerabilă decât doamna Firea. Doamna Firea e vulnerabilă la București, unde nu a făcut nimic. Dăncilă nu va intra în turul 2. În locul lui Iohannis aș ajuta-o să intre în turul 2. I-aș face câteva hatâruri cu remanierile, aș ajuta-o. Iohannis ar vrea-o pe Dăncilă în turul 2, e mai ușor decât cu USR. Dacă intră Dan Barna în turul 2, cei din PSD o să îl voteze.”, a precizat Traian Băsescu la Realitatea TV.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viorica Dancila este o propunere de candidatura foarte proasta !
2
1
De fapt , pe cine mai intereseaza parerea unui alcoolist ?!?!
10
1
Bravo pnl cu voi vom avea victoria finala si sa aranjam cu sts sa imi dea mie toate voturile
6
4
Liderii pentru PSD sunt ca si cutremurele ! Le este frica multimii de prosti din PSD ca se va zdruncina din temelii castelul de carti. Pe ultima suta de metri pana la alegerile prezidentiale, daca nu vor reusi cu prosti, vor pupa mana sau mainile adevaratilor lideri ca sa salveze castelul de carti PSD. Este tarziu pentru PSD. Va pierde si prezidentialele dar si localele de la anul pentru ca nu are lideri, care au cam migrat ! Au ramas toti semidoctii, obedientii si pupincuristii !
7
5
Base ai baut cam mult.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218