REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Traian Ungureanu: Criticile lui Antonescu la adresa parlamentarilor PDL sunt minciuni deliberate

Traian Ungureanu: Criticile lui Antonescu la adresa parlamentarilor PDL sunt minciuni deliberate

Replica API 20 iunie 2013 | 00:00 202

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că sunt "minciuni deliberate" criticile lui Crin Antonescu la adresa parlamentarilor PDL, care au părăsit lucrările Comisiei de revizuire a Constituţiei. "Criticile domnului Antonescu sunt minciuni deliberate, nu înţelege de ce ne-am retras de la lucrări şi spune că amendamentele PDL au fost adoptate. Nu există aşa ceva! Să dea un exemplu! E clar că domnul Antonescu face eforturi să înţeleagă ce s-a întâmplat în Comisia pe care o conduce şi în Parlamentul din care face parte", a spus Traian Ungureanu.

El a arătat că PDL s-a retras din Comisia de revizuire şi din plenul Parlamentului pentru că "varianta de Constituţie a USL cere poporului să voteze la referendum pentru desfiinţarea propriei suveranităţi".

"Cum vine asta? Vine aşa: Antonescu şi USL propun o Constituţie care nu include ce au hotărât românii la referendumul din 2009. Majoritatea USL nu are dreptul să spună românilor: Ce aţi votat e egal cu zero!. Curtea Constituţională a avertizat de anul trecut că aşa ceva nu trebuie să se întâmple. La asta, Antonescu şi USL spun: Ei, şi?. Rezultatul este o Constituţie în care USL are suveranitate totală, iar naţiunea - suveranitate limitată. De asta ne-am retras din Parlament!", a explicat Traian Ungureanu.

Preşedintele comisiei de revizuire a Constituţiei, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, după acordarea votului final pe proiectul de modificare a Legii fundamentale, că atitudinea PDL şi PPDD a fost una "jenantă" atunci când au părăsit lucrările nemulţumiţi de menţinerea bicameralismului.

mai mult pe www.mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218