REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Transfer cu scandal pentru Ianis Hagi: „Regele“ spune că belgienii de la Genk trebuie să plătească despăgubiri

Transfer cu scandal pentru Ianis Hagi: „Regele“ spune că belgienii de la Genk trebuie să plătească despăgubiri

Replica API 20 iulie 2019 | 00:00 217

Gică și Ianis Hagi

Gheorghe Hagi a zis că directorul tehnic de la Genk, care a dat detalii despre suma de transfer pentru Ianis Hagi, ar trebui să plătească despăgubiri, existând clauze contractuale în acest sens, potrivit Mediafax.

Gică Hagi a declarat vineri, la conferința de presă care a urmat meciului dintre Chindia Târgoviște și FC Viitorul, încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea constănțenilor, că nu poate discuta despre suma de transfer al lui Ianis Hagi, pentru că există o clauză care interzice acest aspect.

Reacția antrenorului formației Viitorul vine după ce Dimitri Conde, directorul tehnic de la Genk, a declarat pentru HLN că suma de transfer pentru Ianis Hagi este jumătatea celei de 8 milioane de euro vehiculate în presă.

Întrebat în conferința de presă despre acest aspect, Gheorghe Hagi a spus că oficialul lui Genk a încălcat o clauză contractuală și, astfel, ar trebui să plătească despăgubiri.

”Eu nu pot să vorbesc. Avem o clauză în contract. Atunci, el să plătească”, a spus Gheorghe Hagi, referitor la declarația lui Conde.

”Regele” a continuat explicând motivele transferului lui Ianis Hagi la Genk și faptul că nu partea financiară a făcut diferența în alegerea echipei pentru care să evolueze tânărul.

”Ați ținut minte ce v-am zis despre transferul lui Ianis? Că am ales varianta cu banii cei mai puțini. Și eu, și Ianis! N-am ales banii. Am avut și una medie, dar și una foarte mare. Am luat-o pe cea mai mică. Am ales un lucru tehnic și vom vedea dacă am ales bine sau nu”, a completat Gheorghe Hagi.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Artizanul transferului lui Ianis este acest popleaca - mare manager Gica Puscarie Popescu. D-le Gica Hagi, asta te duce la pierzanie si e mare pacat de munca si banii investiti de dvs. Gica cu ea mica, de Oltenia, e un mare prostanac !
1
1
Ii recomand lui Gica sa plateasca impozit aferent sumei de 8 milioane chiar daca a incasat doar 4 altfel va face ce a facut cumnatul Pop.
3
1
ce mincinos, sa minti ca sa cresti cota
3
2
Nici daca era provocat Hagi nu mintea atat de mult dar se pare ca face si el parte dintre acei oameni care nu isi dau seama cand mint.
2
2
Ma si miram ca minciunile cu iz de praz si telemea sa dureze prea mult. Acum va incepe circul specific machedonesc, cu contestatii, despagubiri si mahala ieftina.
5
5
Mai Nae sa ne lingi pe coaie ! Sictir, dinamovist ofticat !
7
1
tine de bani cati or fi ei caci cat de curand trebuie sa-l rascumperi pe natarau
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614