REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Transportul în comun, una din principalele cauze ale infectării cu Covid-19

Transportul în comun, una din principalele cauze ale infectării cu Covid-19

Replica API 25 noiembrie 2020 | 23:23 1634

Una din principalele cauze de infectare cu SARS-COV-2 este călătoria cu mijloacele de transport în comun aglomerate, atrag atenția specialiștii.

Riscul de infectare a fost semnalat inclusiv de medici. Aceștia spun că mulți pacienți bolnavi de COVID-19 declară că s-au deplasat frecvent cu autobuzul sau tramvaiul înainte să ia virusul.

În ultima vreme, mulți români au renunțat la acest obicei.

Călătoriile cu mijloacele de transport în comun reprezintă un risc real, atrag atenția ŞI medicii.

Dozatoare cu dezinfectant în toate autobuzele și tramvaiele

Mulți dintre pacienții infectați au declarat la internare că fac naveta și că autobuzul sau tramvaiul ar fi singurele spații închise aglomerate pe care le-au frecventat, anunţă ProTv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca omul simplu se orienta la urcarea in autobuz si se urca la usa cea mai putin aglomerata intalnidu se cuu vreo 4 calatori , acum dupa noua regula este plimbat prin tot autobuzul si este fortat sa se intalneaca cu vreo 40
2
0
Dupa noile trasee prin autobuze care duc la traversarea totala a lor chiar ca devinn surse mai mari de infectie. Mai mult, nu se vede ca s-ar curata autobuzele. Vedem dupa scaunele jegoase si barele slinoase. Daca ne gandim, la jegul din ele si unii jegosi care duc viata prin ele au fost si sunt surse de infectie si fara pandemie.
2
0
Daca nu stii cum se fac comparatii, du-te la din nou la scoala primara. Pe tine nu te supara parada de afirmatii nefundamentate la stiri? Pseudointelectuali ca tine cu neuroni deconectati se gasesc la 1 leu bucata pe orice strada. Esti varza.
2
3
Sa emigreze in Hong Kong si Singapore ciorile care merg cu autobuzele in Constanta si se va destabiliza situatia de acolo. Nu stiu de ce indrazniti sa faceti comparatii de acest gen. Ei sunt cu sute de ani inaintea noastra ca educatie si cultura. Restul sunt afirmatii nefundamentate.
2
2
nu ziceau ca nenorocirea e de la ,piete, teatre,cinemauri, sali de pariuri, baruri ca doar le-au inchis de 3 saptamani si gata au rezolvat epidemia mai sant doar 2-3 cazuri pe zi
6
1
Unde sunt studiile, care sunt specialistii aia? Ce declara omul e diferit de adevar. Doar nu o sa recunoasca ca a incalcat regulile. Singapore, Hong Kong au oameni care circula cu transportul in comun mai ceva ca sardinele si cazuri mai putine ca in Constanta. Toti poarta masca.
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369