REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Tranzacțiile recente cu obligațiuni reprezintă un mesaj pozitiv transmis de România investitorilor locali și internaționali

Tranzacțiile recente cu obligațiuni reprezintă un mesaj pozitiv transmis de România investitorilor locali și internaționali

Replica API 8 august 2017 | 00:00 386

Sobolewski:

Sobolewski:

Ludwik Sobolewski

Tranzacțiile recente cu obligațiuni reprezintă un mesaj pozitiv transmis de România investitorilor locali și internaționali, a declarat Ludwik Sobolewski, CEO al Bursei de Valori București (BVB), cu ocazia intrării la tranzacționare a unor noi obligațiuni UniCredit, scrie Agerpres.

'Acest fapt arată ca piața de capital locală are capacitatea și instrumentele necesare să absoarbă tranzacții semnificative și că a devenit una matură și efervescentă, atât cu emisiuni sau vânzări de acțiuni, cât și cu emisiuni de obligațiuni', a spus Sobolewski.

În ceea ce priește obligațiunile UniCredit, reprezentanții băncii au subliniat că acțiunea face parte din planul strategic de diversificare a surselor de finanțare.

"Acțiunea face parte din planul strategic de diversificare a surselor de finanțare și dorinței de a fi alături la o dezvoltare continuă a pieței de capital din România. Ne-am adresat investitorilor calificați și interesul deosebit ne-a bucurat foarte mult. Peste 30 de investitori locali au subscris. Am avut fonduri de pensii locale, asset manageri, asigurători. Unul dintre investitori a fost BERD', au precizat aceștia.

Obligațiunile corporative emise de UniCredit Bank, membră a Grupului UniCredit, au intrat, luni, la tranzacționare la Bursa de Valori București (BVB). Emisiunea de obligațiuni corporative a avut o valoare totală de 610 milioane de lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614