REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Travis Barker, transportat pe targă la spital! Soțul lui Kourtney Kardashian și-a îngrijorat fanii

Travis Barker, transportat pe targă la spital! Soțul lui Kourtney Kardashian și-a îngrijorat fanii

Replica API 1 iulie 2022 | 00:00 814

Momente delicate pentru Travis Barker și soția sa, Kourtney Kardashian. Toboșarul formației Blink 182 a fost transportat de urgență la un spital din Los Angeles, din motive necunoscute. Fanii sunt îngrijorați pentru că, înainte de a fi internat, Travis a distribuit un mesaj bizar pe contul personal de Twitter.

Travis Barker

Se pare că inițial Travis Barker s-a prezentat singur la un spital din apropierea casei în care locuiește alături de Kourtney Kardashian, însă medicii au decis transportarea acestuia la o unitate medicală de anvergură, din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Fotoreporterii au surprins mai multe cadre în care Travis apare vizibil slăbit, transportat pe o targă. Kourtney nu l-a scăpat nici măcar o secundă din ochi și l-a însoțit, conducând în urma ambulanței.

Puteți vedea aici imaginile cu Travis transportat la spital

Nu se știe ce a determinat vizita la spital. Marți dimineața, Barker a postat pe Twitter simplu: „Dumnezeu să mă salveze”, dar, fără să ofere mai mult context. Fanii s-au grăbit, totuși, să speculeze că aceste cuvinte au legătură cu spitalizarea rockerului și s-au gândit la cele mai negre scenarii. „God Save Me” este, de asemenea, titlul unui cântec de pe albumul recent lansat al lui Machine Gun Kelly, Mainstream Sellout, pe care l-a produs Barker, scrie click.ro.

Toboșarul a fost internat în 2018 pentru cheaguri de sânge în brațe. De asemenea, a suferit o infecție cu stafilococ. În anul 2008, un accident de avion din 2008 l-a lăsat pe Barker cu arsuri de gradul trei pe majoritatea corpului. Șase persoane au murit în teribilul accident.

Travis și Kourtney s-au căsătorit în Italia, în luna mai

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit oficial luna trecută, în Italia, în cadrul unei ceremonii fastuoase unde a predominat luxul.

La eveniment au participat doar prietenii apropiați cuplului și familia, însă îndrăgostiții au distribuit mai multe imagini de la eveniment pe conturile de Instagram, pentru a împărtăși fanilor momentele speciale prin care au trecut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367