REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.2° Constanța Sâm., 13 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6789
33.2° Constanța Sâmbătă, 13 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6789
 

Trecere de pietoni cu scuar pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Eduard Caudella

Trecere de pietoni cu scuar pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Eduard Caudella

Deria ISLEAM 10 iulie 2024 | 16:03 788

Primăria Municipiului Constanța implementează măsuri menite să crească gradul de siguranță a participanților la trafic și care pot să scadă riscul producerii accidentelor rutiere în zonele cele mai aglomerate din municipiu. Astfel, în urma sesizărilor venite din partea locuitorilor din zonă, administrația publică locală a luat hotărârea ca prin Confort Urban să amenajeze un scuar la trecerea de pietoni situată pe strada Dezrobirii, la intersecția cu strada Eduard Caudella.

Trecere de pietoni cu scuar pe strada Dezrobirii, la intersectia cu strada Eduard Caudella
Trecerea de pietoni a fost marcată și semnalizată corespunzător. În zona axului drumului a fost construit un scuar și a fost amplasat un refugiu protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei si să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare. De asemenea, suprafața pietonală a fost delimitată prin montarea de borduri.

Trecere de pietoni cu scuar pe strada Dezrobirii, la intersectia cu strada Eduard Caudella
Măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație, fiind avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier.

Trecere de pietoni cu scuar pe strada Dezrobirii, la intersectia cu strada Eduard Caudella
Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vrem sa vedem si noi sesizarile alea multe
0
0
Băieți, există un medicament care vă permite să vă prelungiți tinerețea. După o săptămână de administrare: erecția este super, energia este de 2 ori mai mare, a început să slăbească și, în general, se simte tânără. Îi sfătuiesc pe toți să încerce, pentru că viața este una---> use.my/rowirex
0
2
Mare dezvoltare bre , facem trecere pietoni ca vopsea avem
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
43742103017
5/49
2224208296
joker
564213191