REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Trei distincții de onoare 'Recunoștința Dobrogei', acordate de ziua 'Ziua Dobrogei'

Trei distincții de onoare 'Recunoștința Dobrogei', acordate de ziua 'Ziua Dobrogei'

Replica API 16 noiembrie 2019 | 03:55 720

Eveniment important la Prefectura județului Constanța, cu ocazia împlinirii celor 141 de ani de la Alipirea Dobrogei de Patria Mamă!

Vineri, 15 noiembrie în incinta Palatului Administrativ din Constanța, cu ocazia Zilei Dobrogei, au fost invitați reprezentanții Consiliului Județean Tulcea, pentru a marca, împreună cu autoritățile locale, acest eveniment important.

Gazdele au fost Consiliul Județean Constanța prin președintele CJC, Horia Marius Țuțuianu, prefectul Dumitru Jeacă, suprefecții Ionuț Done și Șenol Ali dar și primarul municipiului, Decebal Făgădău. Cu această ocazie, s-au acordat trei dinstincții de onoare "Recunoștința Dobrogei" Elenei Frâncu, Stoica Lascu și post mortem Gheorghe Dumitrașcu, cea din urmă distincție fiind înmânată fiicei lui Gheorghe Dumitrașcu.

"Este o onoare și vă mulțumesc enorm că nu l-ați uitat pe tatăl meu. Misiunea mea este Dobrogea, aceasta este misiunea lăsată de la tatăl meu", a precizat fiica profesorului Gheorghe Dumitrașcu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stoica Lascu nu este patronul de la restaurantul La Scoica, ci un istoric cu lucrari importante despre Dobrogea si Balcani, care a lucrat zeci de ani la Muzeul de Istorie si la Universitatea din Constanta. Iar meritele profesorului Dumitrascu, atat stiintifice, cat mai ales in promovarea Dobrogei, cum si cat a putut, sunt incontestabile si justifica distinctia. In acelasi sens, Elena Francu a reprezentat, per total, doua decenii de realizari semnificative la nivel national pentru sportul constantean.
5
0
distinctie pentru Francu Elena: "Groparul" sportului constantean! Ciuma rosie in domeniul sportului, ca doar nu putea sa iasa din tiparul partidului rosu
2
1
jigodie esti dta- pune mana si citeste inainte de a improsca cu noroi. Ptr cultura ta generala intereseaza-te de contributia prof. Ghe. Dumitrascu in domeniul invatamantului constantean si nu ti-ar strica sa te interesezi de publicatiile acestuia. cui se datoreaza infiintarea universitatii Ovidius, a facultatii de medicina, stii cumva? Sa iti fie rusine
4
0
cutitul la gat asa ca se premiaza singuri. I-au dat premiu inclusiv muistului pesedeu mort dumitrascu !!! Care in timpul vietii isi zicea istoric pt. ca era profesor de istoria partidului comunist !!! Bine i-a zis unul in parlament : Eu sunt profesor de engleza asa ca sunt englez !!! La tosta adunatura de atarnatori, muie cu mult cacat !!!
1
3
de ce cutra aia imbatranita in uratenie si rautate ?!? elena francu , ridica doua maini la propunerile de distrugere a orasului , ea a fost trup si suflet cu mascariciul bolnav psihic si cu umflatul betivan cu drena de NY facut scapat de dancu ctin atunci cand dormea beat la volan. cutra virgina trimitea toate echipele de sportivi sa fie cazate la hotelul golanilor, flora...
3
0
Scuze, nu inteleg ce merite are Stoica Lascu. Am mancat o lazania la Scoica Land si am fugit imediat la wc
3
4
Si era necesar sa dati pomana pensionarilor, tochitura cu mamaliga? Madam francu ce a facut notabil pentru Dobrogea? Aveati polite de platit.
7
2
Pentru fagadau doar distinctia MULTA MULTA MU1e!!!
5
2
FARA FAGADAU!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920