REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Trei mineri au murit și alți zece au ajuns la spital, după ce vehiculul în care se aflau s-a răsturnat! Video

Trei mineri au murit și alți zece au ajuns la spital, după ce vehiculul în care se aflau s-a răsturnat! Video

Andreea VREJOIU 17 ianuarie 2023 | 14:44 2875

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de marți, 17 ianuarie a.c., în județul Gorj. Un autoturism care transporta muncitori spre Cariera Jilț Sud a Complexului Energetic Oltenia s-a răsturnat. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Trei mineri au murit si alti zece au ajuns la spital, dupa ce vehiculul in care se aflau s-a rasturnat! Videofoto: antena3.ro

La fața locului au fost alocate 1 mașină de stingere, 2 ambulanțe SMURD, 1 echipaj de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 4 ambulanțe SAJ, precum și 2 elicoptere SMURD.

În accident au fost implicate 25 de persoane, dintre care 7 rănite și 3 decedate. Zona fiind neaccesibilă cu autospecialele de intervenție, victimele vor fi transportate cu mijloace din dotarea carierei Jilț Sud, pe o platformă betonată, unde se află echipajele de intervenție.

Este vorba despre un lăcătuș-mecanic, despre un electrician și de șeful de formație. Din primele informații, în tancheta de 8 locuri se aflau 25 de persoane.

Update:

În urma accidentului au rezultat 13 victime, dintre care 3 decedate și 10 transportate la spital, conștiente.

Ce spun reprezentanții Complexului Energetic Oltenia

„În data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 13:00, în perimetrul carierei Jilț Sud, personalul care a participat la intervenția mecanică la Excavatorul 1400-05 a urcat într-un mijloc auto pentru a se deplasa la sediu.

În timpul coborârii pe o pantă, înaintea podului de traversare a transportatorului cu bandă T 204, autovehicolul a derapat pe pod și a căzut peste transportor, impactul soldându-se cu 16 victime. Printre acestea se numără 14 salariați ai CE Oltenia, din care 3 au decedat.

Evenimentul a fost comunicat organelor abilitate pentru a fi cercetate și stabilite cu exactitate cauzele și împrejurările producerii acestuia.

Conducerea și colectivul CE Oltenia își exprimă regretul față de tragicul eveniment care a avut loc și transmite sincere condoleanțe familiilor îndurerate!“, au transmis reprezentanții Complexului Energetic Oltenia.

Sursa video: Gorjonline


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exploatări și unele munci grele în r*mânia ca acum cincizeci de ani Nu verifică nimeni statul e corupt In marketuri când intri o angajată e la casă descarcă marfă asează la rafturi dă cu mopul in magazin etc Asta e doar un exemplu nimeni nu verifică nimic în tara lui Papură Vodă Sclavia cu salarii mizere de r*mânia
2
0
Aviz pentru firmele fantoma și patronii de doi bani care transporta dea valma muncitori și materiale in dube de marfa insalubre fara licența si neomologate fara șoferi cu atestat duse sa facă profit sa bage in buzunare mai controlați zona Midia combinat Rompetrol mai ales la revizii când vin din toate colțurile țării cu toate troacele si nu numai
5
0
Sa vine boul ala de rectorul coorului sa ne mai povesteasca despre cum mananca romanii pensie 35 de ani, imbecil sinistru!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614