REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Trei proxeneţi din Medgidia au INTERZIS în baruri, hoteluri şi în sălile cu jocuri de noroc!

Trei proxeneţi din Medgidia au INTERZIS în baruri, hoteluri şi în sălile cu jocuri de noroc!

Replica API 28 iunie 2016 | 00:40 519

Decizie INEDITĂ:

Decizie INEDITĂ:

Sursa foto: taringa.net

Trei proxeneţi din Medgidia sunt la un pas de libertate. Mai exact, Judecătoria Megidia, la dara de 24 iunie anul curent, le-a înlocuit măsurile arestului la domiciliu cu controlul judiciar, dar decizia nu este definitivă. În plus, judecătorii, le-au impus mai multe reguli, între care şi să nu frecventeze săli destinate jocurilor de noroc, baruri, restaurante şi hoteluri.

Potrivit minutei instanţei, iată obligaţiile celor trei: „Să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa de către instanţa de judecată, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; d)să nu se apropie de martori; să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele de existenţă; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme; să nu depăşească limita teritorială a municipiului Medgidia decât cu încuviinţarea prealabilă a instanţei de judecată; să nu frecventeze săli destinate jocurilor de noroc, baruri, restaurante şi hoteluri”.

Amintim că poliţiştii din Medgidia, la data de 30.09.2015, sub coordonarea procurorului de caz, în colaborare cu Serviciile de Investigaţii Criminale şi Acţiuni Speciale, au efectuat 5 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de proxenetism. În urma descinderilor, oamenii legii au identificat şi ridicat 43 de telefoane mobile, 3 tablete, 1 laptop, bijuterii şi două autoturisme, precum şi 10.000 de lei.

De asemenea, au fost conduse la sediul Poliţiei Medgidia şi audiate 20 de persoane, în urma cărora procurorul de caz a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore a lui Mursel Iusein, de 50 de ani, Selciuc Iusein, de 24 de ani şi Sercin Iusein, de 18 ani, toţi din Medgidia, care au fost propuşi spre arestare. Activităţile au beneficiat de sprijinul tehnic al S.I.P.I. Constanţa. Precizăm că indivizii sunt cunoscuţi în Medgidia ca proxeneţi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218