REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TREI RĂFUIELI în STRADĂ, într-o singură SEARĂ!

TREI RĂFUIELI în STRADĂ, într-o singură SEARĂ!

Replica API 6 august 2021 | 00:02 9307

Scandalurile s-au ținut lanț, la Constanța! Într-o singură seară, oamenii legii au intervenit în două zone din municipiu, dar și în Ovidiu, acolo unde s-au iscat scandaluri, fiind vorba de persoane care, efectiv, s-au luat la bătaie. În cauze se efectuează cercetări. Într-o notă mai amuzantă, poate că… valul de caniculă a făcut ravagii.

Oamenii legii din Constanța au fost solicitați să intervină marți, 3, august a.c., în zona Tomis Nord, mai, exact pe strada Cișmelei, în zona pieței Tic Tac. A avut loc un scandal, fiind implicate mai multor persoane. În primă fază, doi indivizi l-au atacat pe un al treilea și l-au bătut, la fața locului ajungând și al patrulea care i-a bătut pe cei doi. Potrivit oamenilor legii, totul a pornit de la faptul că unul dintre bărbați mergea cu o trotinetă pe trotuar. Ajungând în dreptul pieței Tic Tac, alți doi bărbați i-au reproșat că este inconștient că merge cu trotineta pe trotuar și i-au spus să nu mai facă acest lucru iar de aici au început să se certe, după care au început să se bată între ei. Ulterior, potrivit martorilor, a venit și a patra persoană care a fost implicată în conflict.

Tot pe 3 august, seara, a avut loc un alt scandal, dar în Ovidiu. Mai multe persoane s-au luat la bătaie. Un bărbat și o femeie au fost înjunghiați, fiind transportați la spital. Potrivit surselor noastre, s-a iscat o bătaie în centrul localității, lângă Șoseaua Națională, între mai mulți localnici iar o femeie și un bărbat au fost înjunghiați, fiind transportați la spital. Se pare că scandalul ar fi cu iz amoros. Femeia înjunghiată ar avea o relație cu tatăl agresorului. ”Polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați, marți, 3 august a.c., în jurul orei 20.00, cu privire la producerea unui conflict în zona Piațetei din orașul Ovidiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că două persoane (femeie și bărbat) de 32, respectiv 33 de ani, ar fi fost înțepate cu un obiect tăietor - cuțit. Cele două victime au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante. După producerea evenimentului, bărbatul suspectat de comiterea faptei a fugit de la fața locului. În prezent, acesta este căutat de polițiști, în vederea luării măsurilor legale care se impun. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, pentru continuarea cercetărilor”, potrivit oamenilor legii. La scurt timp au fost identificate persoanele implicate în conflict.

Scandal și în Henri Coandă

Și asta nu e tot. Tot pe 3 august, în jurul orei 23.30, a izbucnit un scandal între două familii din cartierul Henri Coandă. De data aceasta nu a fost vorba nici despre droguri, nici despre țigări de contrabandă sau băutură în exces ci un simplu conflict între două persoane de vârste diferite. Persoana adultă l-a apostrofat pe copil iar acesta a plecat după tatăl său. Conflictul a continuat între cele două persoane adulte care și-au împărțit câțiva pumni și amenințări cu moartea. Totul s-a încheiat cu venirea Poliției care a despărțit persoanele implicate.

În toate cauzele se efectuează cercetări.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care pe care a taiat in ovidiu ?
0
0
s-au incins taritzele in ei
1
0
Deci canicula face victime
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614