REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Trei tineri drogați dorm pe bancă, într-un parc din Năvodari. Autoritățile ridică din umeri

Trei tineri drogați dorm pe bancă, într-un parc din Năvodari. Autoritățile ridică din umeri

Replica API 20 august 2018 | 00:00 637

Alo, polițiștilor din Năvodari, dormiți?! De mai de o săptămână, în parcul din spatele Creșei 20 din localitatea mai sus menționată își fac veacul trei tineri iar, după cum ne-a semnalat un năvodărean, aceștia ar fi drogați. Sesizările au curs la polițiștii locali, însă, în zadar, spune cetățeanul.

”Parcul din spatele Creșei 20... Cei trei drogați își fac siesta după consumul drogurilor în acest parc de mai bine de o săptămână și nimeni nu se sesizează. Azi au fost sunați cei de la Poliția Locală Năvodari, și..... NIMIC. Nu au avut timp sa vina să-i ridice”, s-a plâns un cetățean din Năvodari. Am încercat și noi să obținem un punct de vedere de la autorități.

Șeful Corp Control din cadrul Poliției Locale, Ionuț Bălosu, a dat dovadă de o ”amabilitate” ieșită din comun, după ce reporterul Replica a încercat să-i explice situația. ”Alo, alo, nu vă mai aud”, au fost cuvintele lui Bălosu. La a doua încercare, a respins apelul, iar la a treia și-a închis telefonul. Și colegul său de la Dispecerat s-a arătat deranjat și ne-a trimis la reprezentanții primăriei, pentru informații.

”Nu vă pot da eu lămuriri, nu înțelegeți?!”, a fost replica polițistului de la Dispecerat. În final, am contactat un agent din cadrul Secției de Poliție Năvodari. Acesta nu știa de existența unui parc în zona Creșei 20, așa că, nu avea cum să ne ajute. ”E un parc în zona de sud, dar , în spatele Creșei, nu există. Cred că pozele au fost făcute în altă parte și vi s-a spus că sunt din Năvodari.

Că au mai fost cazuri”, a spus polițistul. În urma insistențelor reporterului, acesta s-a decis să transmită, totuși, cazul unei echipe, pentru a se deplasa la ”parcul inexistent” din zona creșei. Însă, cei trei tineri n-au mai fost găsiți. Faptul că drogații ajung să doarmă pe băncile din parcuri sau pe scările blocurilor nu este o noutate. Cotidianul Replica a semnalat astfel de situații și în trecut.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si tuica nu e droguri hmmm hmmm??
0
0
Astia sunt nepotii lui Nicusor Constantinescu; diferenta fiind ca ala dormea la volan in trafic, iar militia nu a avut curajul sa-l duca la spital pentru probe.
0
0
acestia sunt ...TINERII FRUMOSI SI LIBERI...cu ei se va mandri scumpa noastra patrie..REPUBLICA SOCIALISTA ROMANIA. ei vor fi aceea care vor aduce pensiile batranilor de astazi...asa vor arata si pensiile...asa cum sunt ei de ...obositi pe banci si pe strazi.....
1
0
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Chivu Razvan zis Chivake , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
2
1
Sper sa faca treaba la politia locala, sa nu mai doarma astia in masini, dorim politia in parcuri pe jos
3
1
Nu au incalcat vreo lege ca dormeau in parc, problema ar fi sa prinda vanzatorii de droguri, aia sunt vinovatii.
4
0
Acest jegos Balosu care ia spaga de la cei care construiesc in navodari si tababara trb arestat.Rog un control de urgenta la politia locala navodari!O sa aveti mari surprize ce se petrece aici..
1
0
Pai si ce plm sa le faca localii!? Sa-i maseze pe spate!? Cititi in mortii vostri legile si studiati atributiile institutiilor si pe urma comentati. Dc nu a sunat si la spatii verzi ca, de, se aflau in parc!
6
1
Astia sunt votantii PSD
3
4
A zis ca e bine cu etnobotanice. Unde esti tov ceausescu sa faci ordine in tara.
3
1
Autoritatile Romane sunt niste jeguri ordinare . Peste tot in Constanta si in cam toate localitatile din judetul Constanta se vand droguri dar cel mai mult se vind ETNOBOTANICE . Am mari indoieli sa cred ca politisti de sectii sau DIICOT nu ii cunosc pe cewi care vand ETNOBOTANICE . CEL MAI GRAV ESTE CA ACERSTI TINERI SI NU SUNT PUTINI AU SANSE MINIME DE A MAI REVENI LA O VIATA NORMALA FARA AJUTOR DIN PARTEA AUTORITATILOR . IAR CEI CARE VAND PRIMESC PREA PUTINI ANI DE PUSCARIE PENTRU CAT RAU FAC . Oare nu se poate da o ordonanta de urgenta sa se majoreze pedepsele pentru cei care vand droguri
7
0
bine ca Agentia Antidrog prezinta rapoartd false si flutura 3 pliante..ne mor copii pe capete ...RUSINE
9
0
nea fost frica sa nu fie vreun consilier psd printre ei
2
1
Taci in mortii matii sifonarule .
0
7
In Mangalia vinde droguri Raducanu Razvan este cel mai mare traficant de droguri de multi ani!
9
0
Sa vedeti cum dorm zombie din astia in perimetrul strazilor tomis, cuza, mircea. In special pe mircea la mv-uri si mf-uri. Si politia locala din Constanta doarme, nu doar cei din Navodari
6
0
Pai daca ala e politist atunci CHELARU e hingher ! Azi era coada la Pod Canal , lunga de 5 km si nici un Pol. Local nu dirija traficul ! Rusine ANANE !
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218