REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Trei tineri REŢINUŢI la Constanţa: cu glugile pe cap, BĂTEAU oameni, îi LEGAU şi FURAU tot ce prindeau!

Trei tineri REŢINUŢI la Constanţa: cu glugile pe cap, BĂTEAU oameni, îi LEGAU şi FURAU tot ce prindeau!

Replica API 12 decembrie 2018 | 15:20 1541

În urma a 9 percheziții domiciliare, polițiștii constănțeni au reținut 3 tineri, Lucian Radu, Laurenţiu Stoian şi Cosmin Eduard Stoean, din Palazu Mare, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie calificată și lipsire de libertare, fapte petrecute în localitatea Valu lui Traian, din județul Constanța. Aceştia au legat iniţial doi paznici din cadrul unei ferme, i-au agresat şi apoi au furat cât au putut! Precizăm că există şi un al patrulea suspect, dar acesta se sustrage cercetărilor. Şi el este tot din Palazu Mare.

În urma comiterii unor infracțiuni de tâlhărie calificată și lipsire de libertate, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au desfășurat, la data de 11 decembrie a.c., 9 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea faptelor.

Astfel, în noaptea de 2 spre 3 octombrie a.c., în jurul orei 02:30, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 41 de ani, toți din municipiul Constanța, ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, în interiorul unei ferme de la marginea localității Valu lui Traian unde, după exercitare unor acte de violență asupra a două persoane, ar fi sustras o bovină, mai multe caprine, un laptop și mai multe telefoane mobile, creând un prejudiciu de 15.000 de lei.

Totodată, în urma perchezițiilor, polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța, au identificat un DVR, două generatoare electrice, mai multe telefoane mobile, laptopuri, tablete, scule electrice, două baionete, două foarfece tip gură de lup, 25 de cartușe (model 7,62 mm), alte obiecte contondente, precum și 37.450 de euro și 2300 de lei, bunuri susceptibile a fi fost obținute prin comiterea unor alte fapte cu violență (tâlhării).

Polițiștii constănțeni au reținut trei tineri, pe bază de ordonanțe, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 12 decembrie a.c., aceștia vor fi prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

În activitate au fost angrenați și polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, Poliției orașului Ovidiu, Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baga-ti la puscarie pe toti nu mai ai loc de ei in palazu le dati cate 29 zile si dupaia le dati drumu...tara de 2lei ...duce-ti in plm la bug la sapun cu ei
1
3
Baga-ti la puscarie pe toti nu mai ai loc de ei in palazu le dati cate 29 zile si dupaia le dati drumu...tara de 2lei ...duce-ti in plm la bug la sapun cu ei
1
3
Fac bani din prostitutie.isi dau nevestele si mamele la produs...astia nu au mama nici tata...datile 15 ani si le linistesc...ciori infecte
4
2
Nu confunda romanii, cu aromanii, care sunt ti gani alba nezi.
5
4
Am urcat la suprafata ca sa-l iau cu mine pe iubitul medic ortoped Nicolae Obada din Constanta. Mai traieste sau am ajuns prea tarziu? Am auzit numai lucruri tare bune despre profesionalismul sau. Un astfel de medic imi trebuie, sa-mi ingrijeasca multimea de draci.
1
4
Daca mascatii umfla toti pestii,camatarii,talharii,drogatii si curvele mai raman doar ei mascatii sa se perchezitioneze intre ei!
5
3
Felicitari politia Romana pe toti din palazu mare sa i luati sunt numai pesti si camatari Mascatiii luatii pe toti din Palazu mare toti pestii si toti talharii si drogatiii faceti perchezitii mult mai multe !
15
0
Locala din constanta ciobani de la locala de cand au voie sa opreasca masini numai pe soferi stau calare si infractori trec pe langa ei
7
4
Scaunul electric ...
8
2
rom sau roman tot dracul ala este
3
7
Nu sunt tigani, ci romani de etnie roma
8
4
Recititi,din Palazu Mare adica Constanteni.OUGnr...din....Incepand cu 01.01.2019 tiganii au voie sa traverseze pe culoarea rosie a semaforului.Aln.1.La neindeplinirea targetului incepand cu 01.06.2019 tiganii sunt obligati sa traverseze pe culoarea rosie a semaforului!
11
1
Da, da, e o organizare bine studiata. La mine a venit dna Delia, sotia interlopului Maruntzoiu din Navodari, sa-mi propuna sa ma ia in ingrijire. Noroc cu o vecina care mi-a zis ce hram poarta Maruntzoii !
12
2
Maruntoiu Ionel and Co au metode mai sofisticate - iau in ingrijire batrane singure, urmeaza batai si infometare. Pana la deces si apoi apartamentele se vand. Asta afacere!
14
1
multumim toader tudorel!!! asteptam cu nerabdare noi legi de amnistie... pana atunci ne inarmam doar nu crezi ca stam cu mainile in san!!!
21
4
Moarte ciorilor si psd-istilor!!!
31
7
Da ce sa mai vb si la legile dim tara noastra Omoara un Om si fac arest la Domiciliu caz real la mine este vecini find in ce lume traim??
22
3
Ce mai trebuie sa zic?
18
3
Ciori eliberate din puscarie de partidul gunoi pesede.
58
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369