REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tren de marfă, DERAIAT la Fetești. LINIA FERATĂ București-Constanța, BLOCATĂ

Tren de marfă, DERAIAT la Fetești. LINIA FERATĂ București-Constanța, BLOCATĂ

Replica API 21 iulie 2021 | 16:27 1497

Un nou incident ce a avut loc în stația Fetești a afectat linia ferată București-Constanta, în sensul de mers spre capitală.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că magistrala București – Constanța este blocată la intrare în stația CF Fetești, pe ambele sensuri de circulație, din cauza deraierii a cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului ROFERSPED.

Din compunerea trenului de marfă, care circula în relația Constanța Port – Lehliu, la ieșire din stația CF Fetești au deraiat 5 din cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulație fiind avariate în urma deraierii.

Menționăm faptul că, pentru menținerea și asigurarea continuității circulației feroviare pe Magistrala București – Constanța, operatorii de transport feroviar de călători vor stabili rutele deviate pentru a menține operational traficul feroviar spre și dinspre litoral.

Precizăm faptul că, CFR SA a trimis în teren echipele de intervenție pentru stabilirea soluțiilor necesare remedierii avariilor. De asemenea, conducerea companiei așteaptă evaluarea pagubelor și estimarea duratei lucrărilor.

sursa foto: Lucian Luci facebook

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulația trenurilor spre și dinspre Litora, urmare producerii acestui eveniment, cu precizarea că personalul feroviar va colabora permanent cu reprezentanții operatorului de marfă și va asigura tot suportul tehnic necesar pentru repunerea pe șină a vagoanelor și restabilirea circulației pe Magistrala 800.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai faceti si voi alta infrastructura ca eu am facut ce am putut si Ferdinand la fel...
0
0
...caile ...inceate! pericol mare , bani cu gramada munca cu ...lopata!
0
0
deja s-a deschis
0
0
Despagubirile cand apar?
1
0
cheferistii toaca toti banii pe salarii imense si nu fac deloc intretinere.basca ca s.au bagat zeci de milioane in linia aia.rusinicaaa!
2
5
Ne a zis ma.t.a
4
4
Ptr seful:de unde stii?
5
3
infrastructura e terminata, liniile au 125 ani, trebuie schimbate
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614