REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Trenul Regal ajunge în Dobrogea: oprește în Fetești, Cernavodă, Medgidia și Constanța

Trenul Regal ajunge în Dobrogea: oprește în Fetești, Cernavodă, Medgidia și Constanța

Replica API 9 iunie 2018 | 23:44 787

În Anul Centenar al Marii Uniri și al sfârșitului Primului Război Mondial, Margareta, Custodele Coroanei române, Principele Radu și Principesa Maria vor călători spre Dobrogea cu Trenul Regal, în ziua de vineri, 15 iunie 2018.

sursa foto: turismferoviar.ro

Trenul Regal va parcurge simbolic drumul spre Dobrogea în cinstea împlinirii a 140 de ani de la alipirea Dobrogei la țara mamă, precum și a aniversării a 160 de ani de la inaugurarea lucrărilor liniei de cale ferată Cernavodă-Constanța. Trenul Regal va opri în Fetești, Cernavodă, Medgidia și Constanța, unde Familia Regală va lua parte la scurte ceremonii de primire, în prezența autorităților locale și a locuitorilor orașelor vizitate. Prima oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Fetești, la ora 13.23. A doua oprire a Trenului Regal va avea loc la Podul de la Cernavodă, la ora 13.56. Ceremonia de primire se va desfășura, în mod simbolic, pe platoul de la capătul podului dinspre Cernavodă, pentru a onora memoria Regelui Carol I, în timpul căruia a avut loc construcția podului realizat de inginerul Anghel Saligny. Accesul publicului și al presei este liber. A treia oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Medgidia, la ora 14.33. Accesul publicului și al presei este liber. Ultima oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara Constanța, la ora 15.40. Accesul publicului și al presei este liber. Călătoria Trenului Regal este organizată de Casa Majestăţii Sale Custodelui Coroanei în colaborare cu Ministerul Transporturilor, cu sprijinul Băncii Transilvania, Alcovin Măcin, Negro 2000, Studio Video Art și Aqua Queen.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vin ajutoare pentru sex cluburi erotice..regi cu capuri de satane,
0
0
Nu mai aveti identitate si valori , la care sa va raportati , decat la mall-uri , cluburi sau masini !!! Daca vine un bombardament , a doua zi dupa bombardament , veti intreba daca , la Zara sau Bershka este deschis !! In ce hal s-a ajuns .
0
0
Imi este scarba de voi oameni fara carte,fara valoare oameni de nimic DECAT SA VA FI FATAT MATA MAI BINE FACEA UN RAHAT SI ASA FACETI UMBRA PAMANTULUI DEGEABA.
0
0
De ce merge tara prost ? Pai va fac un mic rezumat : Din cauza idiotilor ca Liviu,Andrei,Vasile... astia sunt niste idiotii care merita spanzurati.
0
1
De abia astept trenul saa duca la cta cu curva de diana , opreste si la trei papuci??
2
4
Tara de animale proaste. Va meritati soarta cu varf si indesat.
3
2
De ce mama naibi tre sa vina papagalii astia sa se scalambaie? De ce trebuie sa cheltuiasca banii nostri ca sa se plimbe ei cu trenul. Cine pula mea eprincipesa margareta?
4
1
Unii numai pentru ca sunt fatati intr-o familie sunt deasupra celorlti ca si privilegii? Nimeni nu isi pune problema cum de mihai i a scapat bine mersi de comunisti desii unde acestia din urma au fost au inlaturat fuzic pe monarhi? Oare prn tradare? Intotdauna republican si nu supus unei haite ereditare de cacanari!!!
5
4
Trogloditii se cred printi si printese. Futu.va.n gura de jegosi ordinari
5
6
sa treaca dunarea pe podul lui saligni,poate pica in apa si scapam de poamele regale
5
14
Margarreettoo, ne dai si noua niste vin si ceva icre, sa bagam la ghiozdan, ca doar nu dai de la tine, e din partea sponsorilor!
4
12
O stire care ma bucura! Monarhia salveaza Romania!
12
9
O mica anintire , din vremurile bune ale Romaniei : Trenul Regal si anii interbelici....superb
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218