REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tribunalul a admis propunerea procurorilor DNA în dosarul lui Mazăre: se suspendă procedura de lichidare a societăţii Bulevard S.A.

Tribunalul a admis propunerea procurorilor DNA în dosarul lui Mazăre: se suspendă procedura de lichidare a societăţii Bulevard S.A.

Replica API 10 aprilie 2015 | 16:25 184

Primarul Radu Mazăre, aflat, în prezent, în arest preventiv în dosarul în care este acuzat, alături de Sorina Gina Moscu Hortolomei, pentru luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese, a fost trimis în judecată, de DNA, pentru săvârşirea a patru infracţiuni de abuz în serviciu. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanţa, pe 3 aprilie anul curent, primul termen fiind stabilit pe 9 aprilie.

Astfel, joi, magistraţii au admis propunerea procurorilor DNA Constanţa şi au dispus faţă de SC Bulevard SA, în calitate de inculpată în dosar, măsura preventivă a suspendării procedurii de lichidare, pe o perioadă de 60 de zile. „Dispune comunicarea prezentei încheieri conform art.495 alin.5 în ref. la alin.1 C.p.p.. Pune în vedere Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa obligaţia prevăzută de art.495 alin.5 în ref. la alin.3 C.p.p., de a comunica instanţei, în termen de 24 de ore de la data înregistrării, în copie certificată, orice menţiune înregistrată cu privire la SC Bulevard SA”, potrivit portalului instanţelor. Decizia poate fi contestată în 24 de ore de la comunicare. Menţionăm că în dosarul de faţă este vorba despre vânzarea unor terenuri din staţiunea Mamaia, la preţuri subevaluate. În acelaşi dosar, au calitatea de inculpaţi şi Gina Sorina Moscu Hortolomei, la data faptelor reprezentant al societăţilor comerciale SC Mehmetoglu SRL, SC Bulevard SA şi SC Millenium Global Development SA, pentru săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, SC Mehmetoglu SRL, pentru săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, SC Bulevard SA şi SC Millenium Global Development SA, pentru săvârşirea infracţiunii de spălare a banilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108