REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tribunalul a RESPINS PELERINAJUL lui TEODOSIE la Sf. Andrei!

Tribunalul a RESPINS PELERINAJUL lui TEODOSIE la Sf. Andrei!

Replica API 25 noiembrie 2020 | 18:05 4920

Magistrații Tribunalului Constanța s-au pronunțat în dosarul în care IPS Teodosie a cerut suspendarea actului administrative prin care s-a suspendat pelerinajul de Sf. Ap. Andrei. Prin urmare, pelerinajul rămâne suspendat. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 5 zile de la comunicare. Avocatul din cauză, Diana Șoșoacă, a precizat că va merge mai departe, că pe 30 noiembrie oricum credincioșii vor fi prezenți la pelerinaj. ”Judecătoarea nu a avut curaj”, a spus aceasta.

”Respinge, ca neîntemeiată, cererea de suspendare parţială a Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa nr. 72 din 10.11.2020 în ceea ce priveşte Anexa 1 punctele 2 teza I, 6 - 6.1, 6.2 raportat la punctul 5, punctul 13, formulată de reclamanții Arhiepiscopia Tomisului prin Arhiepiscopul Tomisului - Înaltpreasfinţitul Teodosie Petrescu, Colceag Florian, Chelaru Mircia, Horneţ Iuliean, Glăvan Doru Dinu Pavel, Colceag Dorina-Olga, Ivanovici-Şoşoacă Diana, Căcescu Gheorghe Gabriel, Medeleanu Iulia-Adalmina, Ungureanu Adalmina, Şoşoacă Dumitru-Silvestru, Dale Nicolae, Dale Florentina, Mance Vasile, Mance Ramona, Neag Liana, Neag Rafila, Bucuroiu Cristian-Nicolae Şi Botezatu Graţiela-Gheorghina în contradictoriu cu pârâții Comitetul Judeţean Pentru Situaţii De Urgenţă Constanţa, Prefectura Judeţului Constanţa, Prefectul Judeţului Constanţa Şi Inspectoratul Pentru Situaţii De Urgenţă Dobrogea a Judeţului Constanţa. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal. Pronunţată astăzi, 25.11.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, potrivit minutei judecătorești.

Avocatul Diana Șoșoacă: Vom fi prezenți acolo pe 30 noiembrie

”Justiția nu a avut curaj. Pentru că e recunoscut, inclusiv la nivel internațional, că e dreptul credincioșilor. Nu este pierdută acțiunea. Pe 30 noiembrie noi vom fi la Sf Andrei. Nimeni nu ne poate interzice să ne manifestăm religia și credința. Îmi pare rău că doamna judecătoare nu a avut mai mult curaj. Dar aștept motivarea, să văd cum se trece peste constituție. Mai am doi ași în mânecă. Important că am luat atitudine. Nu ne lăsăm. Este o luptă împotriva unui sistem, pe care noi o vom duce mai departe”, a spus Șoșoacă.

Citește și: Avocata Diana Șoșoacă, alături de ÎPS Teodosie la instanță: Este o discriminare nepermisă

L.I., D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pretenas n-ai 6 ani, trezeste-te. Nu exista ce zici tu acolo .. sunt doar povesti. Daca J.K. Rowling traia acum 2 mii de ani te inchinai la Harry Potter. Nu mai fiti ba naivi asa
2
2
Dupa bani plange el anul a fost greu pt biserica pierderi materiale imense
3
1
Incepand cu primul comentariu - in care autorul crede ca orice e galben si luceste e aur - si pana la ultimul, aproape numai ura. Doar 2 oameni: Anonim si Gigi. Restul tineti minte un singur lucru: Fiul Lui Dumnezeu s-a lasat batjocorit o singura data. Iar in viata ce v-amai ramas, pregatiti-va sa-L intalniti.
1
6
Mult tupeu are jegosul asta
5
2
Anonime, BORul lui Teodosie Mache - asa i se spunea la securitate - nu are treaba cu Dumnezeu, ci cu afacerile lumesti aducatoare de profit. Ce dovezo iti trebuie ca sa vezi adevarul...
4
1
Sa mi bag pula mea mare si roz in gura lu Teodosie.
6
2
Matei 21:13 VDC si le-a zis: Este scris: Casa Mea se va chema o casa de rugaciune. Dar voi ati facut din ea o pestera de talhari.
11
1
sa-mi bag pula in ma-ta de indoctrinat!!
7
2
Cine e de vina ca unii asa zisi preoti sunt spagari si compromisi? Acum se plateste. Sunt marginalizati. Shpago trebuia sa ia cu el lingurita fermecata care nu transmite covidu de aia a pierdut.
5
1
Dosar penal pentru pedofil Teodosie si acolitii lui pentru incalcara legior TARII.
11
1
Dute mai foame lunga. Nuti mai ajunge si tie. Fomistilor. Zici ca va facut aceeasi mama
8
1
jod palaria in fatza justitiei, i-au pus frina lui Mache-Teodosie, un escroc , ce s-ar bucura sa piara oamenii de epidemie ca ar incasa bani la inmormintari.In loc sa se ocupe de ajutorarea oamenilor el vrea sa-i distruga.
16
1
...deci, dupa capul Sosoacii, anularea UNTOLD este u incalcare a dreptului la cultura...
10
1
Un lucru perfect normal. Cu cat esti mai incult, mai prost, cu atat esti mai religios. Cum plm credeti in toate basmele, pupati toate cadavrele, mai apoi va erijati in specialisti in filozofie, genetica, biologie, etc. Asa ajunge un gunoi ordinar, un sinistru, un puroi sa se pise pe voi.
22
3
Fratilor credinta de Dumnezeu este una si bataia de joc facuta de Teodosie si care pune mii de oameni in pericol e alta , autoritatile ce fac , vin alegerile cui ai face campani prea inaltu, biserica ar trebui sa ajute oameni saraci cu ce ia ajutat Teodosie
22
2
anonimul de la 11.09 ai dovedit teoria lui Einstein.prostia ta e infinita ...
15
3
PIEI SATANA
19
4
si nevasta la atac !!! Pe silvestru !!! Singura femeie cu coaie are frica de spagoveanu ca a zis ca o afuriseste muistul !!! Pana atunci le dau eu cacatul la lins la toti, cu scuze date cacatului !!!
4
4
De acest ins si de slugile lui mi e scarba de mizeriile si dedesupturile negre ale bisericii mi e scarba de personaje infecte precum Teodosie Spagoveanu.Stie toata Cta ce gunoi de om e.inalt prelat, sa ma kk pe functia ta ba slinosule,sa mi bag pl in cuvantarea ta.nu reprezinti tainele Bisericii mele.ma pis pe tine si sper sa te vad la puscarie.ACEST KKT SLINOS NU REPREZINTA BISERICA SI NU MA REPREXINTA PE MINE. Ma pis pe tine Teodosie si pe toate slugile mizerabile din jurul tau
18
5
Du-te ma dracu tu cu Dumnezeu tau cu tot. Unde era Dumnezeul tau cand nazistii aruncau in cuptoare copiii? Avea treaba la mall? Unde era cand comunistii smulgeau unghii la Gherla sau sau cand Mengele isi facea experimentele gunoiule? Nu avea semnal? Nu raspundea la rugaciuni in ziua aia nu? Daca ti se imbolnavesc vreodata copiii jegosule, sa nu te duci la spital, ca aia e stiinta, sa te duci dracu la un popa homosexual d-asta sa ti-i futa in cur, poate le trece inapoiatule cu biserica ta de cacat cu tot
24
8
ALUPIGUS Teodosie tu si gasca ta de slugi pirlite
19
6
Dosar penal lui Teodosiu daca ajunge la Sf Andrei
21
10
Face pelerinajul in reluare pe 7 sau 8 ianuarie...are experienta Teodosie
12
8
Frica lui Teodosie era ca tocmai el ramanand fara pelerinaj va deveni prostul StaBORului
16
7
Deci pana la urma, suge o ceapa. Exact cum am zis acum cateva zile
13
6
ar trebui facut dosar penal dnei avocat pentru zadarnicirea combaterii bolilor. si ei si lui spagoveanu
33
8
Cine-i Sosoaca? Cati covidati la smekereala mai vin din diaspora? si pe ce functiii sus-inaltate? Au mastere dupa 8 clase?
7
9
Religia e una iar Credinta e alta .Religia se foloseste de mintile slabe si le manipuleaza pt bunastarea Popilor .Amintitiva ca Religia a ars oameni pe rogu si din cauza religiei s.au pornit razboaie .
34
6
De unde a aparut aceasta avocata' Sosoaca? A venit cu aere din diaspora?
20
7
Religia-o fraza de dansii inventata Ca cu a ei putere sa va aplece-n jug... Eminescu-BOR
15
7
E pacat ce spun eu acum dar o voi spune poate fara sa inteleg prea bine : Din nefericire in religia noastra nu exista FATWA!
1
12
imbecili si alti covizi, religia va invata sa aveti respect si minte nu sa fiti prosti
11
49
Avocata Sosoaca isi face campanie pe marginea acestui eveniment!Candideaza la Senat sau Parlament in decembrie,se poate verifica,isi face doar imagine,doar-doar vin niste voturi! Cam suspect cat de repede au ajuns in presa numele avocatei si al judecatoarei,au fost o gramada de procese in tara asta cu nume importante implicate si nu apareau nici macar initialele celor ce pronuntau sentinte sau aparau inculpatii! Acum,hop in secunda doi cu numele judecatoarei !Presiuni,intimidare?
26
6
Va asteapta la alegerile din ziua de sf.nicolae.In loc sa va serbati ziua numelui veniti sa va dam la muiane.Ptr cei impotriva IP Teodosie va felicit de spalatori de cururi si pizde peneliste avem nevoie.succes sclavii mei
6
32
sa faca el si sosoaca un pelerinaj la P. Alba
114
6
Baaaa dati-i banii la om ca il mananca seful lui, marele Daniel. Ok, nu il lasa la pelerinaj statul roman. Dar sa-i faca plata atunci ca asta conteaza. Omul are target de indeplinit, il lasati in strada..
31
5
Tribunalul nu a respins pt motivele adevarate. Si ei, magistratii astia semicorupti profita de pe urma pandemiei! In primul rand nu muncesc, se fac ca muncesc.
9
31
un talhar purtator de rochie
38
6
pacat. Poate se infecta Teodosie cu COVID si se ducea la cele vesnice
21
10
Mai du-te dracului cu biserica si slujitorii ei!
22
11
Oricum credinciosii vor fi prezenti, ma tembelo, avocata lui peste, pai incalcati toate legile si ordonantele inclusiv decizia instantantei, Lasa da prostii stau acasa. Duceti-va si pupati si in cur toate moastele sa plangeti apoi pe la ATI, sper sa ii amendeze pe totiiiii autoritatile
35
8
sa o mai si sugeti cu pelerinajul ati dat de fundul sacului nu mai aveti banui dracilor imbracati in sutana......
31
8
Biserica se roaga pentru voi toti si pentru cei buni si pentru cei rai! Dumnezeu sa va ierte pe toti cei ce luati in deradere biserica si pe slujitorii ei! Nici nu va dati seama macar cat rau pricinuiti sufletelor voastre! De ce cand va nasteti, casatoriti sau muriti mergeti la biserica??? De ce cand sunteti bolnavi voi sau cei dragi voua mergeti sa cereti mila Lui Dumnezeu? Rusine voua paganilor!
13
60
Purcica aia de avocata scapatata care isterizeaza in cautare de prosti care sa o voteze ar trebui amendata. Poate plateste ea spitalizarile si eu nu stiu. Sau macar data la vier.
61
6
Securistul imbracat in haine preotesti nu are treaba nici cu legea nici cu religia el are doar o singura idee dar fixa,nu COVIDul care a umplut spitalele din toata tara cu infectati este vinovat de restrictiile care sunt acum in tara ci guvernul si prefecti,mai sunt si idioti de PSDisti care au acuzat guvernul ca a omorat preoti din Romania,preoti care tot ca nebunul asta inainte de infectare declarau sus si tare ca COVIDul nu ii poate atinge pe adevarati crestini ortodocsi.
46
12
n-o fi tot mafie si industrie de facut bani ? Care e diferenta dintre roba si sutana ?
42
8
Asadar, doamna avocat face ceva pe justitia romana, si ea oricum merge la Sf Andrei, chiar daca este interzis . Chiar daca este obligatorie purtarea mastii in spatii publice, madam avocat, nu poarta masca. Ce sa intelegem? Oare de ce nu se ofera voluntar introbsectie ATI si sa nu poarte echipament de protectie? Sa-l ia si pe teodositul. Dupa ce ca biserica nu plateste taxe si impozite, acum isi face propria lege?
61
8
Ar trebui sa vina Iisus sa va darame tarabele din templu!
43
4
biserica e mafie, industrie de facut bani si atat! Biblia spune ca biserica e locul unde te rogi! Nu locul indicat de mafioti imbracati in haine cusute cu fir de aur!
65
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218