REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Trimis după GRATII după ce a CONDUS un MOPED fără PERMIS

Trimis după GRATII după ce a CONDUS un MOPED fără PERMIS

Replica API 15 mai 2021 | 00:28 3945

Un constănţean, de meserie stivuitorist, a ajuns la închisoare după ce a preferat să ajungă mai repede acasă. Judecătoria Constanța a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 20 de zile de închisoare pentru comiterea unor infracțiuni la regimul circulației. La data de 13 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale l-au identificat pe bărbatul de 31 de ani pe care l-au escortat şi încarcerat la penitenciarul Poarta Albă. Precizăm că acesta figurează cu antecedente penale.

A condus fără permis

Inculpatul Marian Bodeanu a fost încarcerat la penitenciarul Poarta Albă pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 02/03.07.2019, în jurul orelor 00:40, lucrătorii de poliție din cadrul Postului Comunal de Poliție Lumina, în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu, l-au oprit pe raza comunei pe bărbat pentru efectuarea unui control. Acesta conducea un moped pe şoseaua Tulcei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

“Era noapte şi pe şosea nu mai circulau alte autovehicule”

Fiind audiat în calitate de suspect, individul a declarat că lucrează în cadrul unei societăți, având funcția de stivuitorist, iar în noaptea de 02.07.2019, în jurul orelor 00:30, după terminarea programului de lucru, fiind târziu, s-a deplasat spre domiciliu cu scuterul. De asemenea, acesta a susținut că s-a deplasat către domiciliu pe un drum de pământ, paralel cu șoseaua Tulcei, fără însă a conduce pe drumul public. În continuare, suspectul a susținut că a condus pe şosea doar pe o distanţă de 30 de metri, fiind imediat oprit de lucrătorii de poliție. Totodată, suspectul a mai arătat că a condus mopedul la o oră târzie, iar pe drum nu se aflau alte autovehicule, precizând că intenția sa a fost de a se deplasa către domiciliu, fără a merge pe drumurile publice. Bărbatul avea mopedul de la o persoană din Năvodari și nu îl cumpărase încă, urmând să îi facă reparații, mai precizează anchetatorii. Bărbatul mai este cunoscut cu antecedente penale și a manifestat o atitudine procesuală sinceră pe parcursul procesului penal.

1 an şi 10 luni de închisoare

Inculpatul a fost condamnat la pedeapsa de 1 an și 20 de zile de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Pedeapsa este execută în regim privativ de libertate. Precizăm că bărbatul a depus apel, însă instanţa la respins ca fiind nefondat.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Retard esti tu mai idiotule caci chiar daca asta a fost condamnat pe drept el nu a omorat pe nimeni,nu se compara cu alti soferi care au omorat oameni nevinovati in accidente provocate de ei.
5
0
Cati dintre cei prinsi la volan fara permis fac inchisoare? Statistic vorbind.
4
0
Mancati CACApra cu toti. Voi nu ati vazut ca boschetul ala mai are cateva condamnari la activ? O pramatie care a beneficiat de clementa justitiei. Acum a venit si motzul de pe coliva.
3
4
Pentru a circula cu bicicleta, avem nevoie de permis?
1
0
Fmmmmmm de gunoaie, dormiti linistiti dupa asemenea condamnari
8
2
In Palas umbla unu cu in opel Bertone opel astra albastru coupe ART are nr de inmatriculare fara permis si ii umfla nariile sa impresioneze .... omu are o gramada de dosare ...dar nimeni nu ii face nimic ... si mai conduce si ca salbaticu ... bine ca lau arestat pe ala cu scuteru .... Dar deh ...sectia 4 doarme
8
0
Gino Gino Gino
4
0
Deci in concluzie suntem o tara de cacao !!
13
0
Lu ala de la Viisoara beat manga si cu victima decedata ia cu suspendare, chiar daca a platit inmormantarea si a dat un cash de 50000de euro sotiei victimei, iar lu asta cu trotineta cu executare. Mda. Ce sa zic? Acum inteleg de ce sunt bine platiti magistratii si au pensiile mai mari decat salariile: Pentru aceste decizii corecte si echitabile.
19
0
Unu beat manga, om cu bani, omoara un om. Primeste 3 ani cu suspendare, amaratul asta, stivuitorist, probabil cu datorii la banca si CAR face inchisoare pentru o fapta mult mai mica. Concluzia ...
26
0
marca instante de judecata constantene. Puteau sa i dea cu suspendarea executarii pedepsei.
24
1
unii fac inchisoare in tara asta de rahat pt. nimic a condus moped adica bicicleta cu motor de juma de cal.Altii mai smecheri pt. crima iau cu suspendare.Hai sictir natiune de cacat!!!
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218