REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Trump a creat o pagină de blog asemănătoare cu Twitter după ce a fost interzis pe reţelele sociale

Trump a creat o pagină de blog asemănătoare cu Twitter după ce a fost interzis pe reţelele sociale

Replica API 6 mai 2021 | 00:00 811

Fostul preşedinte american Donald Trump vrea să comunice cu susţinătorii săi prin intermediul site-ului propriu după ce a fost interzis de principalele platforme de social media, notează dpa, citată de Agerpres.

Donald Trump

Fostul preşedinte a lansat marţi o pagină de blog pe site-ul său, similară vizual cu Twitter, dar care conţine doar postări ale sale.

Din punct de vedere tehnic, susţinătorii pot folosi pagina şi pentru a redistribui postări ale lui Trump pe Twitter sau Facebook, dat fiind că există opţiunea de a distribui orice postare scurtă drept citat prin intermediul platformelor de social media.

Nu este însă clar deocamdată dacă respectivele platforme vor permite o astfel de activitate.

Trump a fost interzis pe Twitter, Facebook şi YouTube după ce susţinători ai săi au luat cu asalt Capitoliul de la Washington în ianuarie.

Conducerea Facebook intenţionează să anunţe miercuri dacă interdicţia aplicată lui Trump va mai rămâne în vigoare sau nu.

Twitter a indicat deja în mod clar că nu intenţionează să ridice interdicţia, iar YouTube că îi va debloca profilul atunci când riscul de violenţe va scădea.

În ultimele luni, Trump s-a bazat pe declaraţii trimise pe email pentru a comunica cu susţinătorii săi. Anterior, contul de Twitter era, de departe, canal său de comunicare cel mai important.

Au existat speculaţii că magnatul şi-ar putea lansa o platformă proprie de social media.

În secţiunea de blog intitulată 'From the Desk of Donald J Trump' (De la Biroul lui Donald J Trump'), susţinătorii pot da 'like' postărilor individuale - la fel ca pe Twitter - şi primi notificări cu postările noi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614