REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Trump este gata să garanteze personal pentru rapperul american ASAP Rocky, deţinut în Suedia

Trump este gata să garanteze personal pentru rapperul american ASAP Rocky, deţinut în Suedia

Replica API 22 iulie 2019 | 00:00 428

ASAP Rocky

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat sâmbătă că este gata să garanteze personal pentru rapperul american ASAP Rocky, deţinut în Suedia, şi că i-a spus acest lucru premierului suedez, informează AFP şi dpa.

"Am avut o convorbire telefonică foarte bună cu premierul suedez, Stefan Lofven, care m-a asigurat că cetăţeanul american ASAP Rocky va fi tratat corect", a scris preşedintele american pe Twitter.

"L-am asigurat că ASAP nu ar risca să fugă şi m-am oferit să garantez personal pentru eliberarea lui pe cauţiune sau altă alternativă", a adăugat el.

"Echipele noastre vor continua să vorbească şi noi am convenit să vorbim din nou în 48 de ore!", a precizat Donald Trump.

ASAP Rocky, în vârstă de 30 de ani, al cărui nume real este Rakim Mayers, este suspectat de agresiune după o altercaţie pe 30 iunie la Stockholm. A fost arestat în 3 iulie în capitala suedeză, după un concert, împreună cu alte trei persoane.

Un tribunal a subliniat apoi că el prezintă un "risc de a fugi", iar un procuror a cerut vineri menţinerea sa în detenţie până pe 25 iulie. El riscă până la doi ani de închisoare.

Situaţia sa a ajuns la urechile lui Donald Trump, căruia vedeta de reality-show Kim Kardashian - care a fost primită de mai multe ori la Casa Albă - i-a cerut să intervină.

Vineri, preşedintele Statelor Unite a scris pe Twitter că a discutat şi cu soţul lui Kim Kardashian, rapperul Kanye West, despre "încarcerarea lui ASAP Rocky''. "Atât de mulţi oameni ar dori să vadă acest lucru rezolvat rapid!", a scris Donald Trump.

Originar din New York, ASAP Rocky a devenit cunoscut în 2011 cu lansarea unei compilaţii numite "Live. Love.ASAP''. În 2013, a continuat cu primul său album cu titlul "Long. Live.ASAP''.

Mai mult de 610.000 de persoane au semnat o petiţie pe internet #JusticeForRocky cerând eliberarea lui. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Excelenta atitudine! De ce sa fie eliberat? De ce sa fie tratat preferential? Are trei coaie? Ia mai da-l dracului de cioroi imputit. Se bate, comite infractiuni si, mai apoi, vrea sa fie tinut in puf? Grava greseala a lui Trump. Denota ca nu judeca la rece, cu calm si discernamant. Ci judeca pripit si ia decii la cald, ceea ce este extrem de grav la un asemenea nivel.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920