REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TSD a dus apă și alimente mai multor familii nevoiașe care trăiesc în containere în Eforie Sud

TSD a dus apă și alimente mai multor familii nevoiașe care trăiesc în containere în Eforie Sud

Replica API 2 martie 2018 | 00:32 579

Tineretul Social Democrat s-au deplasat în Eforie Sud la mai multe familii nevoiașe pentru a le duce apă și produse alimentare. Fostul primar le-a demolat în 2013 casele, iar aceștia locuiesc încă de atunci în niște containere de la marginea orașului. „Sunt oameni bolnavi, copii, gravide, care în aceste zile în care și județul nostru se află sub nămeți traiesc în câmp deschis”, a transmis un cetățean. Oamenii aveau nevoie de apă și mâncare, iar TSD s-a conformat deplasându-se în teritoriu pentru a le întinde o mână de ajutor.

„În urma solicitării Asociației ,,Speranță și Încredere" Constanța, am fost informați că în localitatea Eforie Sud sunt izolate aproximativ 10 familii, care trăiesc în containere, undeva în camp. Acolo sunt si copii mici, la care ambulanța nu poate ajunge. Am răspuns afirmativ acestei solicitări și ne-am mobilizat în câteva ore și am mers acolo cu o volă, am reușit să ajungem la ei, i-am deszăpezit, le-am adus ape, ceaiuri, sucuri, alimente, conserve, dulciuri și hăinuțe. Această asociație a făcut apel și la autoritatea locală, însă aceștia nu au răspuns solicitării lor”, a spus președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I-ati adus pufuleti si Lui Ciusca,mafiotul rupt in cur ,care i-a alimente PE caiet de la chiosc?dati-ii si Lui ,CA are o foame,...si Mai dati-i si pentru copiii Lui ,nu stiu Citi are ,dar are destui,au nevoie de multi pufuleti.au inceput sa-l ajunga blestemele,ptr tot Raul care l-a facut si Inca Mai face.Dar ,copilaria Lui este de vina,acum trage consecintele,...si Mai are si copiii....
5
0
Lopeti,lopeti trebuiau impartite si scosi pe strazi la deszapezit.Cel putin cu atat sa se aleaga societatea de la aceasta masa de manevra psd-ista care este tinuta in saracie si prostie intentionat.
3
0
Oare tatii copiiilor nu puteau sa curete zapada?!Acestia sunt ce care va voteaza si voi incurajati nemunca!Halal !!!
2
0
Bravo! Haideti si la harsova. Avem nevoie de voi. Va rugam
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614