REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

TSD Constanța păstrează vie memoria eroilor neamului românesc, prin cinste și onoare

TSD Constanța păstrează vie memoria eroilor neamului românesc, prin cinste și onoare

Replica API 17 mai 2018 | 18:48 1310

Eroii nu mor niciodată! Ei rămân în memoria noastră pentru curajul și dragostea de țară de care au dat dovadă pe câmpul de luptă pentru credință, dreptate, libertate și întregirea neamului românesc. Astăzi, suntem datori să îi omagiem pe cei care s-au dovedit a fi cei mai curajoși apărători ai interesului național și care și-au jertfit propriile vieți.

Cu prilejul Zilei Eroilor, Organizația TSD Municipiul Constanța a participat la ceremonia militară și religioasă, iar apoi tinerii au depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor din timpul celui de-al doilea Război Mondial, situate în Cimitirul Central. Alături de tinerii social-democrați au fost și oficialitățile administrației locale, precum și reprezentanții instituțiilor de cultură.

„Eroii noștri, cei de acum sute de ani, dar și cei din prezent, ne determină să ne aducem aminte în fiecare zi de valorile și tradițiile acestui popor, să ne manifestăm conștiința, credința și patriotismul, iar apelul tinerilor social-democrați pentru recunoașterea și aprecierea eroilor neamului face parte din platforma program a organizației municipale.

Pe data de 10 martie 1920, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a decis ca în Ziua Înălţării Domnului să se oficieze pomenirea eroilor în toată ţara. În anul 1995 autorităţile de stat au decis ca Ziua Eroilor să se cinstească în ziua Înălţării Domnului, iar din anul 2003 a devenit zi de sărbătoare naţională.

Fără eroii care și-au jertfit viața, România nu ar mai fi fost ce este în prezent, adică parte din cele mai importante organisme europene și mondiale. Glorie eternă eroilor neamului!”, au transmis reprezentanții TSD Constanța.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe liderii PSD in jurul carora au facut deja un zid
1
1
rasul lumii, ii doare in cot, ce panarama
4
1
Nu ma intereseaza, ce camsa poarta . Dar oare stiu , ca-i comemoreaza si pe cei care au luptat ,impotriva armatei bolsevice din Basarabia ? Adica strabunici , PSD-ului.....
3
1
Scrie repede numele unui erou comemorat..fara google..
5
0
S-au dus si ei acolo ca sa se scrie la ziar de ei, altfel cine ii baga in seama??? Dar poate ii invata cineva ca la astfel de evenimente se preteaza alta tinuta, astia arata de parca vin din club. Noroc cu C.C. de la Replica ca le mai arata fetele prin ziar.
6
1
circ,sa zica unul din acesti tesedisti numele unui erou comemorat.astia habar nu au cand a avut loc ww2,auzi acum sute de ani
4
2
Felicitari tinerilor din TSD! Lumea care nu judeca dupa aparente apreciaza gestul facut! Toti idiotii care au comentat de rau aceasta stire habar nu au ce inseamna sa faci un asemenea gest! La comentat de rau nu ne intrece toata planeta asta, pt. ca asa e romanul: BUN DE GURA! FELICITARI TSD!
3
9
Felicitari TSD Constanta!!! Nu va uitati in gurile oamenilor, multa incredere in voi si succes mai departe!! Ps. Nu multa lume apreciaza gestul pe care l-ati facut
6
8
O echipa de oameni competenti, toti idiotii judeca dupa aparente. Stati pe bara si comentati... haideti mai bine in teren si incercati sa faceti voi ceva sa vedem ce o sa iasa.
5
6
Pui de guzgani rosii , limbrici neurotoxici , asemanatori celor de la PNL - aceeasi mizerie ... Jegosi !
4
3
Ba , ala in camasa alba e chiar tampit , cum vaginul lu masa sa vina imbracat in alb si transparent. Mai bine naiba nu aparea. Calitate ffff slaba, faceti ceva baieti ca astia doar cluburi au in cap
6
1
Felicitari tinerilor din Psd..nu bagati in seama toti frustratii care nu vor ajunge in viata decat niste comentatori care nu stiu decat sa jigneasca si sa ragaie a bere.Succes pe viitor!
3
8
Partid comunist in frunte cu el lider maxximo Liviu D. Nu sunteti capabili de nimic
5
1
Trebuie sa duca cineva traditiile si obiceiurile lui mazare mai departe
3
2
toti retarzii in poza si cei care nu se vad si mai distrusi astia sunt niste marionete penibile
5
2
Domnul este mihairobert frecventeaza des cluburile din mamaia, clar a venit direct din club!
6
0
Cine naiba ii imbraca pe cei doi rupti in cur din imagine, un magazin second-hand?
10
3
Memoria clubului din care a scapat pentru "ceremonie".
7
0
Si cetateanul in camasa transparenta memoria cui o cinsteste?
11
1
Mari panarame, cauta si ei sa parvina. Ex Alex Costea , un makidonas parlit, care e mare consilier al dir gen de la Apele Romane. Si el nici nu cunoaste formula apei! Bai lake, ia exemplu de la fratele tau, care si-a luat destinul in mana si munceste cinstit. Tu esti un pulyfriki armanesc.
16
2
Ii doare la p..a de eroi, praf in ochi...ordine de la centru ..
17
2
Niste panarame de oameni in frunte cu Alex Costea si Valerio Nicola niste drogati si care nu au muncit o ora in viata lor acum sunt membri TSD Constanta
19
1
niste puturosi ,na au facut nimic in viata lor ,,nu stiu macar sa dea apa la gaste,,,puturosi ,puturosi si rai de gura.
16
3
Ce treaba au ciocoii cu eroii
15
2
TSD SI PSD niste gunoaie de oameni care fura tara. TSD copiii ciorditorilor care vor si eu sa continue sa fure
17
4
Dar ce a murit vreo ciuma Rosie?CA se vede coroana PSD depusa la capatiiul Lui Dragnea,.si prostiii satului,tinerii,stau CA niste slugi,gata sa-l jeleasca dar fortat ,penibil,
16
3
Monumentul Eroilor se prabuseste si ei depun coroane de flori. Nesimtitilor! Asa cinstiti voi memoria eroilor?... este valabil pentru toata clasa politica indiferent de culoare. Toti sunteti o apa si-un pamant. Incompetenti, mincinosi si hoti. Nu va este jena de halul in care arata urbea in care traiti? Cocalarilor!
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218