REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tudor Băluță și Adrian Petre, noi declarații după debutul de senzație la EURO: „Fanii reprezintă forța noastră!”

Tudor Băluță și Adrian Petre, noi declarații după debutul de senzație la EURO: „Fanii reprezintă forța noastră!”

Replica API 20 iunie 2019 | 00:00 383

România U21 a trecut de Croația U21, scor 4-1. Tudor Băluță (20 de anI) și Adrian Petre (21 de ani), marcatorii ultimelor două goluri ale „tricolorilor”, au susținut ieri o conferință de presă în Italia.

Tudor Băluță, mijlocașul celor de la Brighton (Anglia), a fost remarcatul tuturor în victoria cu Croația.

„Ne-am bucurat în vestiar împreună, apoi am petrecut ceva timp cu familiile. De astăzi ne pregătim pentru meciul cu Anglia. Am adormit destul de devreme, ne-am odihnit bine. Cei care am jucat aseară am făcut o refacere, ceilalți s-au antrenat foarte bine.

A fost greu în prima repriză, când a fost destul de cald. E puțin diferit față de vremea cu care am fost obișnuiți. Nu putem însă da vina pe asta niciun moment. Toată lumea joacă pe aceeași vreme. Croația este o echipă bună, ne-a pus probleme, însă am reușit să punem în practică ce am vorbit înaintea meciului.

Anglia și Franța sunt două echipe puternice, era firesc să fie echilibrat meciul dintre ele. Pe noi ne interesează însă doar meciurile noastre”, a declarat Tudor Băluță.

Băluță: „Fanii ne-au dat putere”

Aproape 5.000 de fani „tricolori” au creat o atmosferă fantastică, cea mai frumoasă de la acest European, în timpul victoriei cu Croația.

„Pe mine mă impresionează sprijinul pe care îl primim din partea românilor, atât a celor care ne-au susținut de pe stadion, cât și a celor de acasă. Este de apreciat și le mulțumim că sunt alături de noi. La ce am văzut cu Croația, stadionul plin, mă aștept la foarte mulți și la Cesena, pentru meciul cu Anglia. Sunt mulți care au și călătorit din țară să ne vadă. Ei reprezintă o forță pentru noi”, a adăugat Băluță.

„Nu am văzut că UEFA a deschis site-ul cu bucuria de la golul meu. A fost ca o descătușare pentru mine. Înseamnă foarte mult să îmbrac acest tricou, cu atât mai mult să și marchez la un European. Aveam și familia lângă mine, așa am simțit să mă bucur.

Nu am apucat până aseară să joc la echipa de tineret. Am fost surprins plăcut de cum m-au primit băieții. Mă simt ca și cum aș fi fost cu ei din prima zi. E o unitate de grup care ne va ajuta în continuare”- Tudor Băluță, mijlocaș România U21

Adrian Petre nu face calcule

Adrian Petre, vârful lui Esbjerg (Danemarca), a închis balul cu reușita din minutele de prelungire și visează la semifinale.

„E destul de greu în continuare, dar avem șansa noastră. Obiectivul era să câștigăm primul meci. Vom vedea ce va fi mai departe. Ne gândim la meciul cu Anglia acum.

E un sentiment de mândrie pentru noi. A fost o victorie categorică și cred că lumea fotbalului se uită altfel la noi în acest moment.

M-am simțit ca în România, la meciurile din preliminarii. Le mulțumim fanilor și sper să fie alături de noi și în continuare!”, a declarat Adrian Petre.

„Era normal ca Anglia - Franța (n.r. 1-2) să fie un meci deschis, cu multe goluri. Au fost toate evenimentele posibile, ocazii, penalty-uri ratate. Suntem bucuroși că ne-am câștigat meciul și nu depindem de alte rezultate. Facem calcule, dar vor depinde de noi”- Adrian Petre, atacant România U21

CLASAMENT GRUPA C

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

18 iunie

ROMÂNIA - Croația 4-1

Anglia - Franța 1-2

Vineri, 21 iunie

19:30 - Anglia - ROMÂNIA (Cesena)

22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)

22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920