REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tudor Gheorghe s-a drogat cu heroină și a dormit dezbrăcat în cadă: "I-am pus să mă filmeze"

Tudor Gheorghe s-a drogat cu heroină și a dormit dezbrăcat în cadă: "I-am pus să mă filmeze"

Replica API 22 octombrie 2020 | 00:00 1499

Artistul Tudor Gheorghe a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare în cadrul unui interviu oferit lui Ovidiu Ioanițoaia, în emisiunea "Prietenii lui Ovidiu". Acesta a povestit despre o experiență trăită în SUA: s-a drogat cu heroină pentru a vedea ce simte un consumator de droguri.

Tudor Gheorghe

foto: captură video

Tudor Gheorghe, în vârstă de 75 de ani, a povestit o întâmplare ce a avut loc în SUA, în prezența unor prieteni români, dintre care doi medici. Din vorbă în vorbă, artistul a ajuns să fie întrebat dacă este curios să experimenteze heroina și s-a lăsat injectat de apropiații săi.

"Ovidiu, nebunia a fost că i-am pus să mă și filmeze. Am stat cu ei de vorbă, am devenit volubil, dar odată mi s-a dus filmul. M-am dus să mă culc, într-o casă d-asta tipic americănească, livingul jos și sus dormitoarele. Am urcat, dar în loc să mă duc să mă culc în dormitor, m-am dezbrăcat în pielea goală și m-am culcat în cadă. Dădeam din mâini, ultima imagine pe care o văzusem era cum ninge. Totul era argintiu, era o nebunie. M-am trezit cu o sete și-o foame de dulce... Îmi scrisese Emil pe-un carton: „Ai tort de înghețată! Coca-Cola". M-am trezit cu o durere de cap! Nu m-a durut capul niciodată, dar de data asta mă durea aerul din jurul capului. Dacă puneam mâna mai aproape de cap îmi crăpa! Ăia stăteau jos și se uitau la mine. „Cum e?". „Nenorocire!", a mărturisit, Tudor Gheorghe, pentru Gazeta Sporturilor, scrie click.ro.

Tudor Gheorghe: "Din momentul ăla nu mi-a mai trebuit"

Recuperarea nu a fost ușoară, iar prietenii alături de care a experimentat asta i-a pus pe tavă alternativele: încă o doză mică de heroină sau o sticlă cu whisky. Tudor Gheorghe a ales alcoolul. Acesta a spus că a rămas cu amintiri neplăcute în urma acestui experiment și că nu l-ar mai fi repetat pentru nimic în lume. "Am fost aproape de comă alcoolică și m-am dus în pat. După 48 de ore mi-am revenit, dar ca actor trebuia să știu experiența asta. Dumnezeu să vă ferească copilașii de chestia asta. Salut, din momentul ăla nu mi-a mai trebuit. A fost o experiență pe care am făcut-o de nebun total, dar asta a fost", a mai dezvăluit artistul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920