REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tudorel Chesoi și-a lansat candidatura la Primăria Constanța

Tudorel Chesoi și-a lansat candidatura la Primăria Constanța

Replica API 21 februarie 2020 | 11:41 478

Tudorel Chesoi a susținut vineri o conferință de presă, pentru a-și anunța candidatura la Primăria Constanța din partea partidului înființat anul trecut, în noiembrie, Alianța Națională Țărănistă. Președintele filialei consănțene și-a prezentat principalele puncte din programul său.

La conferință au mai participat președintele Alianței, av. Radu Ghidău, Alexandra Pătrașcu, secretar organizația ANT Constanța, Octavian Țacu, vicepreședinte ANT Constanța, Taner Gazi, prim-vicepreședinte ANT Constanța, Claudiu Iamandi, vicepreședinte și Dragoș Oncescu, vicepreședinte.

Programul pentru Constanța cu care Tudorel Chesoi va candida la primărie conține trei puncte importante, pe care se va axa candidatul țărănist: curățenie, spații verzi și gigacalorie ieftină.

„Vrem să creem concurență la Primăria Constanța”, a declarat Tudorel Chesoi în conferința de presă. Candidatul țărănist s-a referit la mai multe probleme din oraș, printre care, cele mai importante fiind lipsa spațiilor verzi. Din punctul său de vedere, fiecare cartier ar trebui să fie dotat cu câte un părculeț. O idee exprimată de Tudorel Chesoi a fost și înființarea unui parc european, pe locul celor 164 de hectare nefolosite, unde se află și fabrica Oil Terminal.

De asemenea, țărănistul a mai militat și pentru eliminarea taxei de debranșare și a criticat aspru RADET. „RADET se comportă ca o firmă „căpușă”, a spus Tudorel Chesoi.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un bou comunist,ieftin si parsiv
0
0
un oportunist cacacios
1
0
Decat Fagadau .... e bun orice ! Dar daca tot zicem ala facea ala dregea , tot fagadau o sa iasa ! Eu ii dau o sansa !
0
3
Dobitocul asta nu era taranistul care pupa poala PiZeDeului in campania prezidentiala?? Mars ma ca ai raie..
3
0
Isi pierde timpul degeaba.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367