REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tudorel Chesoi nu a abandonat ideea unei alianțe de dreapta

Tudorel Chesoi nu a abandonat ideea unei alianțe de dreapta

Replica API 10 septembrie 2020 | 14:01 1415

Tudorel Chesoi a susținut o conferință de presă pentru a explica exact cum s-a zbătut pentru unificarea dreptei la Constanța. Acesta explică exact, dacă a reușit sau nu și cum s-a întâmplat totul. Tudorel Chesoi, candidatul Aliantei National Țărăniste a susținut miercuri, 9 septembrie, o conferință de presă la Hotel Ioana, ocazie cu care a vorbit despre atacul unui alt contracandidat la adresa sa dar și despre alipirea dreptei la Constanța.

Întâlniri cu cei de la PNL pentru o dreaptă unită

Tudorel Chesoi a recunoscut ca a votat cu actualul său contracandidat, Vergil Chițac, în 2016, pentru că a crezut și crede încă în dreapta unită la Constanța. Mai mult, nu cu mult timp înainte a avut întâlniri cu cei de la PNL pentru a încerca să unifice dreapta, însă, fără succes se pare. „Eu zic că este momentul, unul de răscruce, în care toți candidații să ne înțelegem, pentru că toți vrem ca orașul Constanța să arate frumos. Să nu mai criticăm proiectele altuia pentru că toate sunt bune pentru Constanța. Eu vreau să îmi dea Chițac o alternativă însă nu are. Constănțenii nu înțeleg vorbele mari, constănțenii înțeleg vorbele mele. Eu, ca țărănist, m-am simțit apropiat de PNL, un partid istoric, și în 2016 am candidat ca și consilier local și am votat cu Chițac. Eu chiar am avut o întâlnire cu domnul Bogdan Huțucă, un om extraordinar, un om onest și un om respectuos. Eu i-am spus că am mers la el pentru că o să iau câteva mii de voturi din dreapta, de unde iau si ei. Eu am miliat tot timpul pentru o dreaptă unită în Constanța, și am zis-o mereu. Numai o dreaptă unită ar fi putut să câștige Constanța și să facă o politică de dreapta pentru a schimba ceva și pentru a-l înfrumuseța și pentru a ne putea mândri cu el” a declarat Tudorel Chesoi, candidat la Primăria Constanța din partea Alianței Național Țărăniste.

Chesoi s-a întâlnit și cu cei de la USR, însă tot fără succes

Tot în cadrul conferinței, Tudorel Chesoi, a declarat și faptul că acesta a purtat discuții și cu cei de la USR, implicit cu Stelian Ion, însă tot fără succes. „Am avut o întâlnire și cu USR-ul, cu domnul Stelian Ion, și am discutat și acolo despre unitatea dreptei, am ajuns la o înțelegere cu el pentru a încheia o alianță de dreapta și am bătut palma cu el să facem această alianță. Pentru mine prima unitatea dreptei în Constanța. După o săptămână, Steian Ion m-a sunat și mi-a spus că nu mai poate să îmi ofere un loc eligibil ca și cosilier și că poate să îmi ofere locul 8, unul deloc eligibil. Acum îl înțeleg și pe Bogdan Huțucă de ce nu s-a înțeles cu USR-ul” a ai spus Chesoi.

Pentru Tudorel Chesoi, speranța moare ultima

În final, Tudorel Chesoi a mai spus că totuși speră ca după alegeri, să se încerce o unificare a dreptei în Consiliul Local pentru a putea implementa proiectele pe care le au pentru Constanța și frumusețea ei. „Astfel, dreapta este ruptă. Sper măcar să se facă o alianță după alegeri, ca să putem să introducem proiectele de dreapta în Constanța Asta este dorința mea. Și cine încearcă să îmi spună mie că PSD-ul îmi spune cum să îmi fac campanie va dormi neliniștit noaptea”, a conchis Tudorel Chesoi.

CMF Tudorel Chesoi - 21200539

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614