REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tudorel Chesoi se mai ia la 'TRÂNTĂ' cu RADARUL, dar se consideră un ȘOFER GALANT

Tudorel Chesoi se mai ia la 'TRÂNTĂ' cu RADARUL, dar se consideră un ȘOFER GALANT

Replica API 13 aprilie 2021 | 23:17 2024

Tudorel Chesoi, fost candidat la Primăria Constanța, este o persoană foarte prezentă pe rețelele de socializare. Printre hobby-urile sale se află și ”șoferia”, astfel că acesta nu se sfiește să dea un răspuns când cineva propune o problemă privind regulile de circulație. Întrebat despre testul la care tocmai a participat pe rețelele de socializare, Chesoi a ținut să precizeze că el este un... galant. Pe lângă pasionat, desigur. Chiar dacă, e drept, se mai ia, câteodată, "la trântă" cu aparatul radar.

Întrebat fiind de tipul acesta de chestionare care circulă pe rețelele de socializare, legate de regulile de circulație, Tudorel Chesoi a răspuns: ”Mă pasionează chestiile astea legate de circulație, și cred că ar trebui să fie mai multe pe internet și mai ales cu sensurile giratorii pentru că acolo sunt foarte mulți care nu cunosc regulile sau nu le respectă, și unii mai provoacă și accidente”.

M-aș încumeta să mai dau încă o dată examen

Posesor de permis de conducere de mai bine de 25 de ani, Tudorel Chesoi consideră că s-ar descurca chiar și acum dacă ar trebui să mai susțină examenul pentru permisul de conducere: ”Dacă ar trebui să mai dau încă o dată examen, m-aș pregăti înainte pentru că orice știință trebuie actualizată. La un examen m-aș prezenta și nu cred că aș avea vreo problemă la proba de conducere ci poate la sală, unde mai sunt întrebări capcană care te pot deruta.”

Trebuie să ne respectăm partenerul de trafic

În privința celorlalți șoferi, Tudorel Chesoi este adeptul respectului reciproc: ”Toți cei care circulăm, ne numim parteneri de trafic și atunci trebuie să ne respectăm între noi și legislația. Apoi, trebuie să înțelegem dacă o doamnă sau o domnișoară merge mai încet, sau e începătoare și trebuie să le menajăm”.

Am avut permisul suspendat pentru viteză

Cu toate că este un șofer care cunoaște și respectă legislația rutieră, Tudorel Chesoi a recunoscut că a avut permisul suspendat pentru... viteză: ”În 25 de ani de șoferie nu am avut probleme deosebite cu legislația rutieră. Nu am mania vitezei pentru că îmi respect partenerii din trafic, însă recunosc că am călcat o dată pedala accelerației cam tare și am avut permisul suspendat pentru viteză, însă de atunci mi-am învățat lecția.”

DETALII AICI: Chesoi, luat de radar cu "fabuloasa" viteză de 68 de kilometri la oră

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
N a mai murit nasolul asta???
2
0
ma lachita nu sti cum sa iesi in evidenta poate dai si tu un articol si spui de contractele tale cu salvarile care chipurile cari tu bolnavi
11
2
A invatat sa conduca pe masina cumparata din banii sindicalistilor de la SCIM! Mai strangi bani de butelii? Candidat la functia de primar al orasului,anul trecut,a obtinut vreo 400 de voturi!
14
2
Taranu asta si-a facut implant de par,minte knd si-o pune?
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218