REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tudorel Gurgu, DECLARAŢII în dosarul în care a FOST AGRESAT în BAR: Am luat şi o bere FĂRĂ ALCOOL

Tudorel Gurgu, DECLARAŢII în dosarul în care a FOST AGRESAT în BAR: Am luat şi o bere FĂRĂ ALCOOL

Replica API 9 septembrie 2020 | 00:00 3702

IonuţCoroiu, cel care l-a agresat pe primarul Tudorel Gurgu într-un bar din Ciobanu, a fost condamnat la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 1.800 lei (compusă din 120 zile - amendă penală, cu suma corespunzătoare unei zile - amenda de 15 lei) pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Nemulţumit, primarul din Ciobanu a depus apel, care urmează să se judece pe 10.12.2020.

Audiat în calitate de persoană vătămată, Tudorel Gurgu, primarul din Ciobanu, a spus că avea, la acea dată, de la Prefectură o situație de urgență pe care trebuia să o verifice din 2 în 2 ore, respectivsituația inundațiilor pe raza comunei Ciobanu, ruperea digurilor. „Precizez că era ora 02,00 când am pătruns în incinta barului, pentru a cumpăra țigări. Am intrat în bar, cred că erau 20 persoane, am dat noroc cu toată lumea, ulterior am mers ca să-mi cumpăr cafea. Mi-am luat o cafea, țigări. A venit o persoană de sex masculin, nu mai rețin cine anume și mi-a spus ce mai faceți domn primar aspect care se regăsește pe camerele de luat vederi. M-a întrebat dacă consum o bere dar fără alcool urmând să stau de vorbă cu acea persoană. Am insistat să ne mutăm la o masă după ce ne-a servit fata de la bar. În timp ce am mers la masă am cerut voie să ne așezăm la masa la care se aflau vreo 4 persoane. Am lăsat pe masă cafeaua și berea, urmând să trag scaunul să mă așez. Au venit nişte persoane, care m-au apucat de jachetă spunându-mi "hai măi ieși afară. În acest timp și-a făcut apariția administratorul barului, care a intervenit pentru că a auzit discuția de la masă, respectiv cei 3 spuneau "ce facem, măi, îl luăm". Administratora a intervenit în timp ce eu eram luat de jachetă de cei 3 spunându-mi "domn primar, nu ieșiți afară" pentru că aceasta auzise discuția dintre ei, sesizând intenția de a mă goni din bar,"îl batem, îl luăm".

În timp ce administratora îi apostrofa pe cei 3, doi au începând cu lovituri asupra mea, lovindu-mă cu pumnii în zona capului și în alte părți ale corpului, aspecte care se pot vedea pe înregistrările video. În cele din urmă administratora a reușit să-i evacueze din incinta barului, între timp au intervenit și alte persoane pentru aplanarea conflictului. Menționez că am o neînțelegere cu cei 3 și numeroase plângeri penale formulate la Parchetul de pe lângă judecătoria Hârşova. De fapt, eu nu am o neînțelegere cu ei, ei mi-au formulat reclamații. Menționez așa cum susține și apărătorul prezent, că am formulat o plângere pentru amenințare față de Ionuţ Coroiu la data de 11.09.2017. Sunt de acord cu solicitarea apărătorului meu de a se realiza o reunire a acestei plângeri mai vechi cu plângerea din prezenta cauză apreciind că este utilă în soluționarea cauzei având în vedere conflictul existent între părți. Am primit amenințări atât ca primar cât și ca persoană fizică cum că: „te aranjăm noi, te mutăm din comună". Am aflat că se află la dosarul cauzei CD-ul cu înregistrările cauzei. Am fost la SML Constanţa pentru examinare medico-legală”, a spus Gurgu.

Agresorul, amendă penală

Conform certificatului medicolegal al SML Constanta, persoana vătămată a prezentat acuze (subiective), dar nu a prezentat leziuni traumatice obiective şi nu necesită zile de îngrijiri medicale. Prin urmare, agresorul s-a ales cu o amendă penală. Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
candideaza tizule la HARSOVA
1
0
Omul butelie
1
0
Gurgule mai termina cu vrajeala asta Esti cumva fata mare si noi nu stim?
1
0
Daia nu mai duci fete la produs chelule
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218