REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tudorel Nădrag este noul șef al Agenției pentru Protecția Mediului Constanța

Tudorel Nădrag este noul șef al Agenției pentru Protecția Mediului Constanța

Replica API 3 ianuarie 2018 | 00:06 630

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța are un nou director. Este vorba despre Tudorel Nădrag, fostul primar al orașului Hârșova, delegat în fruntea agenției de mediu din Constanța începând cu data de 22 decembrie 2017. Delegarea din partea Agenției Naționale de Protecția Mediului este pentru 60 de zile, cu posibilitatea de prelungire.

„Obiectivul meu este, în primul rând, să sprijin comunitățile locale în implementarea proiectelor europene. Chiar astăzi am convocat o ședință în care s-a discutat pe tema a două proiecte europene, de la Mangalia, pentru care trebuie depuse actele până pe 10 ianuarie”, ne-a precizat Tudorel Nădrag.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vin si eu tati....pup si eu un fund ceva
0
0
PT BEICA NU MAI FACE NICIUN POST
0
0
Poate aveti dreptate dar ,,batranii",se presupune ca au robustetea gandirii,respectul si nu in ultimul rand,caracterul si cuvantul!Chiar daca sunteti batrani,ce folos daca sunteti lipsiti de aceste calitati?Numai cu batranii,nu veti castiga alegerile! Are dreptate Fagadau de v-a intors spatele!
11
0
trebuie sa intelegem ceva:daca se apeleaza la "batrani"acest lucru se datoreaza tinerilor carora le lipseste dorinta de a prelua mostenirea celor mai vechi,canalizandu si interesul spre:distractii,bautura,ignorarea scolii si in ultima instanta a bunului simt. Deveniti valori si nimeni nu va va lua locul.In loc sa faceti comentarii de prost gust si crasa prostie,mai bine v ati instrui si v ati pregati sa preluati voi viitorul,dar nu in orice conditii.!!!!!
0
7
cand vad cate o fosila comunista cum e asta, imi sau seama cat de greu ne va fi de acum incolo... imi dau seama ca astia nu au auzit de criterii de performanta ci cat de obedient este repectivul.
3
0
Eu am inteles ca PSD se razbuna si imi trimite un strungar,sculer-matriter,ma rog....dar si bosorog pe de-asupra! Intrece pana si imaginatia bogata a lui Stroe Felix! Sau este o strategie prin faptul ca se scot fosilele de la naftalina,gen...Petrica Miu la ISJ,Tudorel Nadrag la APM,etc.Dn Stroe,fosilele la Antipa nu prin deconcentrate! Rusinica! Va faceti de ras cel putin cu Nadrag...! Trebuie aerisit biroul dupa fiecare zi de lucru
13
0
Un om de valoare,va fi viitorul primar al Harsova .
1
6
O jigodie care numai la puscarie va explica ce a facut aiurea in viata sa dereglata ...
4
1
Cand intrai la APM restrictie ca la puscarie impusa de o maimuta numita Zaharia my muie.Cand era Tompos Catiusa sef de agentie totul mergea ca pe roate.Maimute ca Zaharia am fumat de mult.
4
0
Cand teoreticienii conspiratiei de la Cluburile Pensionarilor va spun ca Lumea e condusa de elite, stiu ei ce spun ... De ce sa plangeti? E asa incurabil de hazliu totul deja...
4
1
Vai de tara noastra
15
1
as vrea sa plang dar ma bufneste rasul
21
2
as vrea sa plang dar nu pot
18
1
Va dati seama pe unde e PSD-ul din Constanta daca il pune pe asta sef la APM?!?
24
3
as vrea sa rad dar nu pot
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108