REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tudorel Toader, critici dure la adresa Laurei Codruţa Kovesi

Tudorel Toader, critici dure la adresa Laurei Codruţa Kovesi

Replica API 24 aprilie 2018 | 00:00 163

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, o critică vehement pe Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, pe care o trimite înapoi la Facultatea de Drept. Ministrul susţine că scandalul protocoalelor a demonstrat că evaluarea sa şi cererea de revocare a şefei DNA erau mai mult decât justificate.

Toader a relatat că după prezentarea publică a evaluării a vorbit cu o persoană din sistemul judiciar care i-a spus că lucrurile sunt mai grave decât reiese din evaluare. "Mi-a spus: să nu vă suprăţi, dar ceea ce aţi prezentat în 20 de puncte reprezintă o mică parte din adevărul care nu este cunoscut. M-am uitat lung, nu l-am contrazis, nu l-am aprobat, dar realitatea celor petrecute ulterior confirmă că realitatea e mult mai complicată decât cele pe care le-am scris în raportul de evaluare", a declarat Tudorel Toader.

Ministrul Justiţiei se declară şocat de explicaţiile şefei DNA cu privire conflictele constituţionale pe care le-a generat. "Eu am crezut că nu aud bine când spunea 'De unde să ştiu eu ce va decide CCR?', la primul conflict, la decizia 68. Spuneam atunci că din anul I de facultate. Nu trebuie să spună Curtea, trebuie să ştii tu, că de asta te-ai pregătit ca jurist. Presupunem că prima dată nu ai ştiut, dar după prima decizie, cum de al doilea, al treilea conflict?", a mai afirmat Tudorel Toader.

Ministrul a declarat că dacă informaţiile despre protocoalele cu SRI ieşeau la iveală înainte de prezentarea evaluării, cu siguranţă le-ar fi inclus între argumentele pentru revocare. "Protocoalele le plasam undeva ca gravitate după încălcările Constituţiei", a explicat Toader.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pampalaul asta nu e in stare sa-si stearga mucii dar a ajuns mare ministru?! Fir-ai a dracu de sluga imputita!!!!
2
4
Si eu sunt socat ! Cum e posibil ca un agramat ca gargamel sa ajunga ministru ? Si inca la justitie ! Acest supozitor al hotului dragnea !
4
5
Asa prostii mei slujiti ma...Voi impreuna cu dulapul ambulant de la cotrocica ce mai ma sustineti.Am nevoie de multi prosti, si sclavi din tara asta.Ca sa nu va fac si voua dosare la moment iesiti in strada si strigati...noi limba in ruc si pasarica necontenit o sa i bagam si curatenie o sa ii facem dupa loviturile cu Coldea si alti derbedei...
6
3
Moarte pesede! Moarte tesede!
5
7
sluga mustaciosului de teleorman
3
7
Vai de el,e genul.viorica
3
9
Todiras si clitorisol codrutei.Neam de neamul neamtului si bozgoroaicei codrut nu sa ii calce in urmele prof.dr todiras.Ptr labagii de mai jos sugetio frumos cacatilor !
8
6
Turbinca, daca ai mentalitatea asta, de ce stai in Romania si nu pleci la rusii tai, in Moscova condusa de Putin? Ca se pare ca iti plac tatucii.
4
7
Sclav toader jeg corupt
9
10
Ce sa i ceri unei slugi un taran de mentalitate comunistoida sa i fie rusine ca sustine un partid plin de penali si profita cu tot familionul de servicii si salarii denigrand o institutie ca dna ca codruta nu este tot dna el este un hot la fel ca partidul lui
10
13
Rica, sa-ti zic ca esti un cretin sau o cretina n-am spus aproape nimic. Nu exista cuvinte care sa defineasca o creatura ca tine. Esti un rateu al naturii, iar ma-ta facea mai bine un cacat sub un gard, decat un avorton... imbecilule!
9
12
Este un Dorel al justitiei! Daca este din Iasi, se crede Cuza si vrea sa faca anumite reforme sa ramana si el in istorie. Numai ca, o sa ramana in istoria neargra a justitiei.
11
11
O hahalera toxica , un bubos , un rapciugos , un ogarjit rosu ... Niste secaturi : el si Ciordache , si Dragnea si toti limbricii astia neocomunisti !
12
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614