REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tudorel Toader: „Declanșez procedura de revocare a șefei DNA”

Tudorel Toader: „Declanșez procedura de revocare a șefei DNA”

Replica API 23 februarie 2018 | 00:03 341

Tudorel Toader a făcut anunțul privind cererea de revocare a Laurei Codruța Kovesi de la conducerea Direcției Naționale Anticorupție, joi seara, 22 februarie. Anunțul a fost făcut la finalul prezentării Inspecției Judiciare. „Pentru aceste acte şi fapte de netolerat, în temeiul prev art 54, ar 4, coroborat cu 51, alin 2, legea 303 din 2004, declanşez procedura de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA”, a subliniat Toader.

Anunțul a fost făcut în cadrul prezentării unui Raport privind activitatea managerială a șefului DNA pentru perioada februarie 2017 - februarie 2018.

„Prezentul raport nu e o evaluare a activității DNA. Aveți rolul de a face și prezenta distincțiile necesare. Raportul de sinteză privind activitatea Ministerului Public, DNA și DIICOT va fi prezentat Parlamentului. Până la sfârșitul lunii februarie trebuie să primesc rapoarte de la instituțiile respective, să fac o sinteză, să prezint un raport în Parlament”, a spus Toader.

Ministrul Justiției a precizat că DNA nu funcționează legal și că este necesară o schimbare în acest sens.

„DNA trebuie să continue să funcţioneze în mod legal. DNA nu se identifică cu procurorul şef al acesteia, ale cărei acţiuni au demonstrat că pot pune în pericol chiar instituţia pe care o conduce, exces de autoritate, comportament discreţionar, sfidarea activităţii Parlamentului, contestarea deciziilor CCR şi a autorităţii acesteia”, a punctat acesta.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand o sa vad in instanta cetatean american trimis de dna in cazul microsoft si bechtel inseamna ca codruta este serioasa ,dar atat cat profita de naivitatea cetateanului modest sarac roman ,care se bucura ca-i legati pe patronii romani ,sa moara si capra vecinului ,sau este o vorba la romani cum naiba sa ajuns ca doar era un sarac ,si acum face figuri mai bine un austriac sa ne fure padurile decat un makedon ca becali ,asta este rautate nemteasca mai bine sa-i ucida neamtu-l prin vaccinuri ca asta se doreste ,codrta sa mai dat si de gol cum se poate falsifica probele la telefon prin soft
0
0
POATE ca vrea putina PASARICA de CODRUTA dar cu fata aia de TUICA de PRUNA normal ca nu si-o pune asa BUNACIUNE CA KOVESI si atunci afara din functie RUSINEEEE
1
2
Pesedeii vor sa plece de la guvernare cu sut in cur si nu stiu cum sa faca!
3
4
repede rezistentii si tefelistii in piata...oricum n-aveti altceva de facut
5
6
jigodia dracu..de nu va luam cu pietre cu tot cu guvernu vostru de cacat
8
5
Aratate de Toader in raportul privitor la faptele Codrutei sunt obiective! Un procuror este obligat sa respecte Constitutia si legile tarii, iar in activitatea sa, trebuie sa lupte sa afle adevarul, nu sa bage la parnaie cu orice pret, pentru ca asa s-au creat abuzuri si tot prostii de noi platim abuzurile respective. Cei care o dau pe politica sau ii tin partea lui Kovesi, habar nu au ce atributii are un procuror si de aceea, in Parchete sunt o gramada de monstrii. Justitia se face de catre judecatori si nu de procurori.
5
6
Asta citea dupa fituici facute de PSD. Habar nu avea de raportul de 35 de pagini .Prima data a cerut sa nu fie camerele de luat vederi in apropiere fituicilor ca sa nu ne prindem de lipsa raportului.AU blocat site-ul ministerului pentru ca raportul nu exista , probabil l-au facut noaptea si il publica astazi. Acest cacacios nu poate fi ministrul justitiei. Diseara toti cei care au simtit ca sunt pacaliti de psd.la miting.
11
4
europeanu si @romania , dan si ma-sa morocanca si cel ce i-o suge lui vladut ! se face dreptate , DAN basistul e in cacat .
0
4
Asa partid comunist asa oameni huo
6
4
sefule cere procedura de revocare mentorului tau, HOT
9
5
DUPA KOVESI URMEAZA ELEFANTUL
11
7
Cum cere cei din hasnaua numita parlament raspunderea magistratilor ,trebuie initiata si raspunderea ministrilor si parlamentarilor ptr legile si decizile care le ia in numele nostru.
21
5
Trebuie sa raspunda pentru genocid asupra unui popor toata clasa politica din 1990 pana in prezenet .
20
4
Astia fac circ la TV si cine stie cu ce "minuni" ne mai trezim peste noapte. Ca la noi cam asa se intampla. Se capteaza atentia televiziunilor si oamenilor si se fac alte chestii pe blat. App, stie cineva ca de fapt vizita ungurilor la Bucuresti a avut ca scop vanzarea de 4mld de metri cubi de gaze catre Ungaria prin viitorul gazoduct BRUA, proiect din care Austria s-a retras, fiind fortata de actiunile Ungariei? Dupa vizita la Bucuresti Orban a spus ca Ungaria si-a asigurat independenta energetica pt 15 ani cu gazele din Marea Neagra. Multi nu stiu. Pt ca "DNA" si "TGV Cluj-Budapesta"
20
2
Un profesionist de care ROMANIA ARE NEVOIE!SAH SI VEDEM DACA ESTE SI MAT!
11
20
Dar Basescu cel care a numit-o nu trebuie si el revocat? A treia oara! Ca toti s-au folosit de ea, Oare cata experienta sa aiba o Kovesi la 28 de ani la numire? Trebuia data afara de mult
12
17
Bravo! Javra de Kovesi sa pleateasca ! ma bucur ca se misca bne Tutorel . BRavo
12
25
Elefantul klaus daca nu se potoleste si el out ca si kodruta.Sa terminat cu paraditul si japca in Romania.Out cu derbedeii din justitie !.Am avut o seara minunata cu 5 goluri date de Lazio si cu moartea gastii de elita de la Ploiesti si penalei de codruta.
14
21
Faruk Mutalap talibanul constantei, ce faci umbli cu audi a7 prin zapada ? pe unde te duci lasi pozitia aprinsa, vrei sa pari mai interesant ciobanule? Vrei sa fii vazut ... chiria la miraj cand mi-o platesti? Acolo iti tii fetitele?
1
4
Ce sut in fund i.a tras johanis la zece minute dupa ce fugise de ziaristi
15
8
Tudorele esti un jeg, nu te vei ridica la nivelul Codrutei nici in viata de apoi. Ai aratat ca esti un gunoi, ma mir cum de te mai suporta acest pamant sacru castigat cu jertfa si sange. Esti un BOLSEVIC STALINIST.
23
12
TT nu este alt ceva decat un jeg avortat care va disparea cat de curand din peisaj!
16
13
Nicu rosu si trompetele din tsd
3
4
De ce? adevenit incomoda?baga prea multi la parnaie? Te simti amenintat sau colegii te au pus s afaci asta???
25
11
vrem nationalizarea,,,
8
4
fix cum i-o sugi tu lui nicu rosu....adica pana faci rosu in gat.
12
2
Va ciuruit Toader cu tot cu mormologul de iohanis.
14
22
pastele ma-tii de jigodie. Te semnezi cu numele tarii ma cacatule. Nu ti-e rusine, javra ? Dracu va ia cu psd-ul vostru.
34
19
dupa prestatia , de pres si sluga ordinara, nu meriti statutul de profesor universitar, nu meriti sa mai accezi in invatamantul universitar, la fel ca si abramburica ce ati votat introducerea tricolorului in berna. Sa speram a a fost ultimul discurs, impropriu spus discurs,. LA PUSCARIE CU TOTI BORFASII SI EXCROCII. Studentii nu te vor mai accepta , iar fiul tau sper, din tot sufletul , sa fie expulzat din universitate, unde a fost plantat de tatucul pres
26
15
cum e posibil ca acest cacat analfabet sa mai ia cuvantul ? Ati urmarit mai pesedei olteni jegosi conferinta de presa ? Ce inteligenta nativa are acest pitecantrop ???
29
14
ministrul justitiei in guvernarile lui dragnea. asta inseamna sa fii...
6
13
Impins de la spate de borfasii penali din psd,dorel de la justitie,a reusit sa se faca de kakat in fata intregii lumi.Oricum nu putea iesi din cuvantul penalului sau sef,dracnea.
28
15
Nu mor caii cand vor cainii... Tradatori de neam si tara ce sunteti
27
8
Gunoi pesedist
23
11
Jos psd jos tunder
21
11
Te salut Vic, vezi ca au venit sacosele cu portocale.hai sa le luam ca de maine numai ne da nimeni nimic.
6
6
in strada ! tara asta e plina de talhari la drumul mare ! e nevoie de unitate impotriva tradatorilor de tara !!!
26
8
Faruk Mutalap , ce faci umbli cu audi a7 prin zapada ? pe unde te duci lasi pozitia aprinsa, vrei sa pari mai interesant ciobanule? Vrei sa fii vazut ... chiria la miraj cand mi-o platesti? Acolo iti tii fetitele?
5
2
dragnea, tariceanu, liber la furat !
29
13
Domnilor vor sa schimbe si justitia. Nu este in regula.
30
13
a fost mare presiune pe el. nu avea alta cale. a intrat in joc trebuie sa joace. vorbeste mult prost si fara rost. trebuia sa anunte scurt declansarea procedurii de demitere si atat. oricum e bine. se respecta scenariul. Doamne ocroteste-i pe romani!
26
15
Si distrugerea fraierilor din Romania ESTE O SEARA MARE.BRAVO TOADER SA TERMINAT CU JAPCA IN DNA SI IN JUSTITIA ROMANIEI !
20
40
Procedurile lui gargamel sunt de pomana
22
13
Tudorel Toader e suparat ca Kiovesi aresteaza si judeca oameni cu rang inalt PARLAMENTARI cu alte cuvinte nu are.voie sa i judece chiar daca au furat . Deci numai pe noi oameni simpli trebuie sa ne judecati . Trebue sa luptam sa esim ptr copiii si nepotii nostri . ROMANI SUNTEM IN AL 12 CEAS E JALE MARE MINCIUNA E LA RANG INALT .
46
20
stati sa vedeti cum va revocam noi cu tot cu partidul vostru de borfasi. pana in weekendul asta v-a fost.
50
27
Astfel de oameni ca dl.TOADER ar trebui sa ne conduca.Dupa acest discurs dupa mult timp ma simt mandru ca sunt ROMAN!
31
58

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218