REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tudorel Toader, despre zvonul candidaturii lui Marius Iacob la șefia Parchetului General: 'Sunt mulți doritori'

Tudorel Toader, despre zvonul candidaturii lui Marius Iacob la șefia Parchetului General: 'Sunt mulți doritori'

Replica API 20 martie 2019 | 00:00 197

Marius Iacob că a demisionat ieri din funcţia de adjunct al procurorului-şef DNA. Decizia sa a venit după ce instanţa supremă a admis o acţiune disciplinară a Inspecţiei Judiciare şi a decis ca procurorul să fie sancţionat cu avertisment. În spațiul public a apărut un zvon potrivit căruia Marius Iacob ar dori să candideze pentru funcția de procuror general. Întrebat dacă va trece de selecție, Tudorel Toader a refuzat să spună ce va face la momentul selecției, spunând doar că „sunt mulți doritori”.

„Sunt mulți doritori. Și eu apreciez voința dânșilor de a coordona justiția mai departe. Respect aprecierea de sine a fiecăruia, crezând că pot manageria sistemul, contribui, împărtăși experiența samd, dar nu-mi cereți ca eu să spun astăzi ceea ce voi face la momentul selecției”, a spus Tudorel Toader, miercuri, la sediul MJ.

Ministrul Justiției a mai spus că până ieri, la finalul programului său, nu era nimeni înscris pentru funcția de procuror general.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@09:50 : si tu sa ne lingi noua cacatul cel moale !!! La toti cei care sunt convinsi ca sugaciul gargamel bubosul e hot si lingau !!! Muie tie cu cacat, muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
1
2
esti grasa , batrana , urata si proasta ! nici vantul nu-ti mai ridica fusta ! incearca cu gura , desi ai buze subtiri , de femeie a dracului , dar sa-i dam ma-tii la muie !
3
2
si care este problema ta, criminalule?, daca scapam de tine scapam de o parte din nenorocirile din justitie data de tine la amenintarea cu functia de catre dictatorul draknea care vrea, prin mojiciile tale, sa scape de toate capacitatile profesionale si tot prin tine, suporti orice terfeleala- ai devenit imun-sa-si puna nulitatile in astfelde functii. Tot in tandem veti pasi pragul puscariei, fara catuse la maini- aveti alergie la asa ceva
3
3
Dar si mai multi doritori sa te vada cu mainile pe piept!
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614