REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Tudorel Toader, precizări cu privire la modificarea Codurilor

Tudorel Toader, precizări cu privire la modificarea Codurilor

Replica API 16 iulie 2018 | 00:17 169

Liviu Dragnea a reacționat luni seară la informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora Guvernul va adopta marți o Ordonanță de Urgență pentru grațiere și amnistie. Liderul PSD a susținut că a discutat atât cu premierul Viorica Dăncilă, cât și cu Ministrul Justiției, Tudorel Toader, și a primit asigurări că nu va fi adoptată o OUG cu acest scop.

Şi Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a reacţionat, postând pe Facebook următoarea precizare:

„Precizări referitoare la demersurile legislative de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală!

Ministerul justiției a elaborat un proiect de lege pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală, în acord cu deciziile de admitere sau interpretative ale CCR.

În același timp, ministerul justiției a elaborat un alt proiect de lege pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală, pentru transpunerea Directivelor referitoare la confiscarea extinsă, respectiv consolidarea prezumției de nevinovăție.

În vara lui 2017, cele două proiecte de lege au fost adoptate de către Guvern și transmise legiuitorului pentru realizarea operei de legiferare.

Comisia specială a Parlamentului a promovat alte două inițiative parlamentare de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală, prin consacrarea altor soluții legislative, care au fost dezbătute și adoptate”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Codul penal si cel de procedura penala au fost opera celebrei ministru Macovei si a retardatilor din jurul ei. Ca dovada, ambele acte normative au fost aproape neconstitutionale si acest aspect a fost constatat si in perioada in care era Basescu presedinte si de cand este Johannis presedinte. Modificarea lor era o necesitate, nu uitati ca si Ciolos a vrut sa le schimbe, dar a tacut ca kktu in iarba. Nu sunt fan Toader, dar a respectat Constitutia si incearca aducerea normalitatii si in procesul penal!
4
2
SA MA PISH CU BOLTA PE MUTRELE VOASTRE DE CACATI RETARDATI!
0
4
Dihorul Venetic Homosexual de la Cotroceni Chiolhannis 6 Case Penale va fi suspendat si apoi DEMIS de Poporul Roman.Dihorii Activisti Neonazisti Hastago-PNL-epre se vor tavali in chinuri cand va disparea de la Cotroceni Dihorul pe invers Chiolhannis..
2
3
sugemi o frumos si elegant cum o sugi tu mereu si cu limba ta aspra curata i tot ciclul codrutei animalule !
2
1
de sub mine...Va place sa o sugeti pe la toate colturile si apoi sa va laudati.Esti un animal care faci umbra pamantului degeaba si mai bine te nasteai un cacat si asa nu sunteti buni de nimic.Sunteti generatia mancatorilor de cacat,cei care psd ul va tine in viata cu ajutoare sociale.Daca mai era PDL si PNL la guvernare erati eutanasiati de mult.Iesi acum in strada si linge l pe carici pe wermorel si in rozeta pe codruta parasutista sefa care suge piticul pe la ambasade sa i dea cate o insigna.Sa vina la mine ca ii dau insigna Prieten al Cartii ca si asa ea este cu Copy Paste!.Dejectii !
5
5
Esti un mare retardat ,un adevarat cacat comunist!Bine ca est batran si in curand vei dispare in rahatul vostr comunist.Sper ca balegarul care te va astupa sa te si suporte.
5
5
Un mare ccaaccaat .
11
6
Gargamel,du-te-n pizda ma-tii de supozitor al hotului dragnea ! Analfabetule !
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102