REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tudorel Toader răspunde Comisiei de la Veneția:”Raportul este intermediar. România va transmite un punct de vedere oficial”

Tudorel Toader răspunde Comisiei de la Veneția:”Raportul este intermediar. România va transmite un punct de vedere oficial”

Replica API 17 iulie 2018 | 00:24 333

Ministrul Justiției Tudorel Toader a afirmat luni, la sediul instituției, că raportul Comisiei de la Veneția este unul „intermediar”. România va transmite un punct de vedere oficial Comisiei de la Veneția, a anunțat ministrul Justiției.

„Este vorba despre un raport intermediar, ceea ce înseamnă că chiar dânșii, până la sesiunea din toamnă, îl vor definitiva. În al doilea rând, eu de fiecare dată vă spuneam: să ne cunoaștem, să ne respectăm competențele. Ceea ce înseamnă că cele trei legi ale justiției au constituit inițiativă parlamentară. Ceea ce înseamnă că răspunsul cel mai adecvat îl primiți fie de la inițiatorii celor trei proiecte de lege, fie de la membrii Comisiei care le-au adoptat și le-au supus dezbaterii parlamentare.”, a spus Tudorel Toader.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
muie mishu si muie barbu ! Futu-va-n gura de pesedei ordinari ! Muie cu cacat !!! Si lui tudorel analfabetul !!!
1
0
... e dulce chilotul lui Tudorel? Dar al lui Dragnea? Hai sictir.
5
1
Pentru comentacii supusi propagandei staliniste si a celei securiste de la noi,tin sa va informez ca Tudorel Toader este si membru al Comisiei de la Venetia,este un excelent profesor universitar si chiar daca face parte din guvernul Dragnea,nu este afiliat politic. Asadar dragi cretini,in loc sa dati cu noroi pe altii,mai invatati si voi carte,nu-i urati pe cei care au facut asta multi ani in loc sa se balaceasca ca porcii ,in ura si ignoranta ca voi.
1
5
roman 0950 ,te-ai definit perfect spalat pe creier si nu creer cum scrii tu asta denota nestiinta si nu greseala de tastare , incompetent ,incult dar ferm si cu idei putine idealul de postac al opozitiei ! Ia si partzurile de sub tine si mergeti la spart pietre ca acolo este locul ideal pentru voi.
1
3
cum sa nu, tu curva ordinara, ai impresia ca toti suntem spalati pe creere de puscariasul draknea, tu provoci totul si tot tu nu stii nimic?, chiar nu iti este rusine?
6
1
Un fraier ministrul justitiei. Are impresia ca retorica livrata in tara functioneaza la exterior. Nici nu stau la discutii europenii cu comunistii.
7
1
linge pu.a lui dragnea o da cotita ca el nu stie nimic ci numai ciordache
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920