REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Tudorel Toader, REACȚIE după deschiderea dosarului privind protestul: Toate anchetele trebuie să fie OBIECTIVE

Tudorel Toader, REACȚIE după deschiderea dosarului privind protestul: Toate anchetele trebuie să fie OBIECTIVE

Replica API 21 august 2018 | 00:25 345

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, susține, referitor la ancheta privind violențele de la protestul din 10 august, că trebuie ca ancheta să fie obiectivă, așa cum trebuie să se desfășoare investigațiile în orice dosar, menționând că nu era nevoie de asigurările procurului general în acest sens.

"Au procuror general care ne asigură că această anchetă va fi una, cred că a zis obiectivă. Nu aveam nevoie de aceste asigurări pentru că toate anchetele trebuie să fie obiective", a declarat Tudorel Toader.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am o problema legata de credibilitatea ta- adu-ti analfabetii- sotie si fiu- de pe posturile in care i-ai parasutat, pe salarii fabuloase- si apoi poti comenta. In situatia ta, nu as mai ridica capul din pamant Soliciti corectitudine cand tu esti corect- nu sluga
2
0
cred ca ai cap patrat si-ti sta creierul lejer
1
0
Prostanel Slugarel este esenta prostiei si pupincurismului in acest guvern de analfabeti si slugi! MUIE PSD!!!! MUIE VOTANTILOR PSD!!!! SA CRAPATI IN CHINURI CU TOTII!!!!
2
0
Acest tontonel toader sluga psd-ului si-a lui dracnea sa se ia de mana cu alta loaza presul psd-ului, dorneanu si sa se-arunce-n latrinele lui voiculescu de la care alimenteaza!
3
0
Leo sa-mi iei cacatul la supt pesedeu ordinar ce esti !!! Bubosul gargamel este un analfabet si supozitorul lui dragnea. Muie tie pesedeu postac,muie dragnea,muie pesede ! Cu cacat !!!
3
0
Va place sau nu,pana la Tudorel am avut in justitie doar ministri cu capete patrate,din toate partidele. Unii chiar ticalosi.. Ce preferati,sa vina o faptura sinistra ca Macovei? Omul este chiar specialist si chiar face teaba buna pentru justitie,in folosul oamenilor cinstiti. Ca unii au obsesii schizofrenice si leaga de Dragnea inclusiv procnoza meteo sau legea gravitatiei e altceva,nu poti sa faci sa gandeasca niste oameni care nu vor asta.
1
7
Asa arati mai tuDORELE, dar mai grav e ca esti cel mai slinos si libidinos slugoi al PSDragnea, nu-ti pasa de justitie. HUO
6
0
si domnul ministru ,cum ne asigura de corectitudine ? urmand indicatiile lui iordache sau dragnea ?
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369