REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Tudorel Toader: Sunt magistraţi care au în sertar certificat de colaborator de la CNSAS?

Tudorel Toader: Sunt magistraţi care au în sertar certificat de colaborator de la CNSAS?

Replica API 3 iunie 2017 | 01:03 336

Ministerul Justiţiei, Tudorel Toader, cere Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să spună dacă sunt magistraţi care au "acasă, în sertar, certificatul de colaborator de la CNSAS".

"CSM are probleme reale de rezolvat. Sunt magistraţi care au acasă, în sertar, certificatul de colaborator de la CNSAS? Eu aştept să ne spună CSM, el se ocupă de mapa profesională a magistraţilor, nu ministrul. CSM ar trebui să-şi pună următoatea întrebare: în România anului 2017 oare e normal ca un magistrat să se pensioneze şi după două luni de zile să vină să se angajeze pe baza votului secret al membrilor CSM şi să cumuleze pensia şi salariul care au un anumit nivel, corespunzător statului. Veţi spune că permite legea, dar legea spune că locul ăla trebuie scos la concurs să vină un tânăr să lucreze 20-25 de ani de ani în puterea judecătorească. Cel care se pensionează şi vine să se angajeze ştia acum trei luni că este în putere şi poate să rămână magistrat mai departe", a declarat Tudorel Toader.

Citeşte mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Gheorghe ceea ce tu nu stii este faptul ca Iliescu nu a dorit decat sa il dea jos pe Ceausescu si nu schimbarea de regim pe atunci comunist. Deci! nu a fost revolutie ci lovitura de stat. Era un banc pe vremea aia ca la al cinsprezecelea congres patru ani de la deces care se referea la Ceausescu.Cand Iliescu si Roman erau pe autobuz si se adresau multimii in jurul lor mureau oameni iar pe ei nu i-a impuscat nimeni. Oare de ce? nu ti-ai pus aceasta intrebare. Pentru cei care au trait direct aceste evenimente stiu ce spun.Iliescu a fost intrebat in direct de acest aspect si nu a avut raspuns
0
0
Legea raspunderii magistratilor - urgent
1
0
oare cine, cine oare are mai multe dosare furate de macoviota , vorba lui Ludovic : Basauuu , se stiee!
1
0
daca te impuscau comunistii la timp , acum nu mai mancai cacat .Ti-au dat casa , servici , ai pensie , ce mortii ma-tii mai vrei ?
1
2
Turnatoare active, au fraudat admiteri, au distrus facultati au plangeri penale, totul inchis ele merg mai departe. Despre ce vorbim.? Securistii si turnatorii nu patesc nimic
5
0
Sunt rectori univeristar care tin la blat un carnet de partid si sunt aserviti politic fiind numiti intr-o functie de inalt rang?
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369