REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tudorel Toader va comunica noua variantă a abuzului în serviciu

Tudorel Toader va comunica noua variantă a abuzului în serviciu

Replica API 29 ianuarie 2018 | 00:57 384

Ministrul propus pentru Justiţie, Tudorel Toader, a precizat, duminică, referitor la abuzul în serviciu, că va comunica varianta care va pleca de la ministerul Justiţiei, el arătând că modificările propuse presupun, în mod evident, redefiniri ale conţinutului normativ.

Întrebat dacă ministerul Justiţiei are în lucru un nou proiect privind abuzul în serviciu, Toader a răspuns: "Nu e nevoie de un nou proiect pentru că e bun proiectul celălalt".

"În primul rând, avem obligaţia de a modifica pe de o parte Codul penal, procedură penală, civil, orice lege din România pentru a le pune de acord cu deciziile de admitere sau interpretative ale CCR. Avem 2 decizii ale CCR cu privire la abuz, dar avem şi o Directivă europeană. Proiectul de lege va transpune Directiva pe de o parte şi cele două decizii ale CCR, pe de altă parte", a spus Tudorel, potrivit RTV.

Întrebat dacă se va redefini abuzul în serviciu, Toader a spus: "Orice modificare de lege presupune o redefinire a conţinutului normativ. Nu poţi face modificarea unui paragraf, unui articol, unei alineat, fără implicit să-l redefineşti. Asta înseamnă modificare. (…) Varianta care va pleca de la ministerul Justiţiei vă voi comunica-o".

Toader a făcut aceste declaraţii după ce a participat, duminică, la întâlnirea dintre miniştrii propuşi în Guvernul Dăncilă şi parlamentarii PSD-ALDE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai sluga , SCHIMBA-TI PAMPERSUL !
1
0
Maidanezul asta politic este pana la capat o coada de topor mizerabil ! O sa legifereze impreuna cu hahalerele PSD-ALDE , ca abuzul nu este abuz , daca nu vrea coalitia sa fie abuz ... Javre !
3
1
Intraga Europa a transmis clar ca stie pt cine lucreaza aceasta sluga numita Dorel de la justitie.Punerea in acord cu decizia CCR si alte gugumanii scoase pe gura de aceasta perie de closet sunt de prisos.Toata lumea stie ca aceasta banda de infractori vor sa scape de puscarie si cu furaciunile neatinse.Oare merita sa-i lasam in pace?
6
1
zilnic abuzati de Romania...ne abuzati in fiecare secunda...daca nu e lege,e tocmeala.ca la piatza.
4
1
Cand comunici ?? Freci luleaua de cateva luni, ne tot amagesti, promiti..... Ce si pana cand ?!
5
0
Du-te si lasa-ne!
3
1
Slogoiul lui dracnea inca e activ.bagava-s pamint pe mormint
4
1
A trisat! O pata pe imaginea de sportiv roman.Daca nu era regulamentul de non-combat sanctionat si el cu amenda, halep abandona in primul meci.La glezna nu are nimic.In cazul entorselor nu se poate calca pe picior fara a schiopata si in niciun caz alerga in mod normal.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367