REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Tudorel Toader vine cu explicații: OUG pe legile justiției nu se aplică retroactiv

Tudorel Toader vine cu explicații: OUG pe legile justiției nu se aplică retroactiv

Replica API 18 octombrie 2018 | 01:06 356

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a venit cu o serie de explicații pe OUG privind legile justiției și a explicat că aceasta este o lege civilă și, pe cale de consecință, nu se va aplica retroactiv. Tudorel Toader a explicat că se dorește o stabilitate pentru procurori, iar prevederea cu 10 ani se aplică pentru a crește gradul de profesionalizare.

”Până la urmă, legea este lege și trebuie să fie respectată de toată lumea. Știți deosebirea între o lege civilă și o lege penală și aceasta este o lege civilă. Știți că avem efectiv, în sistem, 2500 de procurori. Procurorii pot fi împărțiți în patru mari categorii: procurorii detașați, procurorii care sunt delegați în cadrul Ministerului Public de la o unitate la alta, avem o altă categorie care sunt numiți pe bază de concurs și alții care sunt numiți pe bază de interviu.”, a declarat Tudorel Toader.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
F-utute-n g-ura de ministru p-ului, cum spui ma ca nu tu ai redactat si ai elaborat toate aceste legi blestemate ale justistitiei! Spui tu, ca parlamentul le-a elaborat? Nicolicea, codrin stefanescu, radulescu mitraliera sau sobolanul ciordache, ca tu habar nu ai! Siktir potaie nenorocita! Slugarelul lui dracnea. Tu esti mefisto al legilor care-i scapa pe HOTI de LEGE si de puscarie. JAVRA ORDINARA!
0
0
Acest calau, tudorel toader, a croit o lege noua pe masura numarului de la pantofii lui Dragnea.Este pentru prima data in istoria Romaniei cand un condamnat,un puscarias isi inlatura acuzatorii,procurorii,modificand legea in favoarea lui.Justitia din Romania a fost ingenunchiata.Pe moment.Asta este inceputul sfarsitului PSD-ului.In curand PSD va iesi din istorie.A fost .
1
0
@14:09 mai bine ne sugi tu noua cacatul in fata sediului. Cu ma-ta martora. Muie dragnea, muie pesede !!!
4
0
de ce nu vii la sediul psd ? vino ca sa-ti demonstrez ca te cunosc , sluga USR ! Daca vrei vin eu la tine, ne intalnim si discutam , sa vii cu nevasta martora .
1
5
Mandatul de procuror sef al DNA al doamnei Kovesi nu trebuia sa se incheie sub influenta fatala a politicienilor condusi de Dragnea&comp. care nu urmaresc decat sa scape de dosare si condamnari.
6
1
replica de ce nu ai asteptat sa-mi termin fraza- ma intrebam daca si de data asta conzideri -caracter nepermis?- aveam o curiozitate daca dl pres si sluga din imagine se poate descurca su modesta suma de 60000 lei net lunar
6
1
Du-te si suge-o bai slugarele!!!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218