REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Tudose, atac dur la adresa liberalilor: Asta e plăcerea lor în viaţă...

Tudose, atac dur la adresa liberalilor: Asta e plăcerea lor în viaţă...

Replica API 4 septembrie 2017 | 00:43 449

Premierul Mihai Tudose s-a dezlănţuit după ultima şedinţă de coaliţie. Titularul de la Palatul Victoria a lansat un atac deosebit de dur la adresa liderului PNL, Ludovic Orban. Lui Tudose nu-i place deloc modul cum liberalii fac Opoziţie, notează stiripesurse.ro

"Cine e liderul liberalilor? Nu-l cunosc. A spus că strategia lor politică, plăcerea lor în viaţă e să respingă orice anunţă Guvernul", a tunat Tudose, care s-a referit şi la situaţia incendiară de la CNAS. "Nu putem fi de acord cu sifonarea unor bani de niciunde.", a spus Tudose.

Premierul i-a răspuns extrem de dur şi parlamentarului PNL, Florin Câţu. "Comentăm ce visează un senator liberal. I-a fost retras avizul de către Banca Naţională. Dacă făcea asta, a doua zi nu mai spunea nimic", a mai spus Tudose.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am inteles care este placerea liberalilor, dar advs- ciuma rosie care este- cea de pres simplu
1
0
La betie se spun mari adevaruri ! E si cazul de fata . Sigur , beat - beat , dar betivul trebuie si sa se trezeasca . Pana in acest moment Tudose nu s-a trezit si astfel avem mai multe probleme . Liberalii , saraci cu duhul , raman acolo prosti ca noaptea ...
2
2
Adevarul este ca din pacate, asa zisii iberali doar critica,adica ce poate face si un zidar in pauza de masa, fara sa vina si cu solutii alternative bune,ca doar si ei fac parte din Parlament,si ei au in spate niste voturi ale cetatenilor. Opozitie nu inseamna sa fii Gica contra,ci sa aduci eventuale argumente solide,altele decat cele ale majoritatii si in folosul tarii,nu neaparat impotriva cuiva. Situatia Romaniei este proasta din cauza conducerilor execrabile de dupa 1989 pana acum.
4
1
Fiindca nu este liberal are fata de betiv, daca se bate cu bancile este comunist, daca s-a luat cu multinationalele fiindca nu declara profitul real este antieuropean, fiindca vrea sa atraga raspundera magistratilor loveste in statul de drept si tot asa. Nu vedeti ca oricine ar veni la putere si ar vrea sa ne scoata din statutul de colonie este imediat pus la punct de serviciile lor prin oamenii cumparati din politica si sistemul de stat??!!
17
4
nici noua nu ne place cum guvernati voi nemernicilor, mincinosilor, hotilor, borfasilor, excrocilor, penalilor, v-a mai ramas ceva de furat, pentru asta luptati. Ati nenorocit un popor intreg, ati decis , prin incompetenta voastra, moartea cu zile a multor persoane- din lipsa finantarii spitalelor pentru ca banii au fost furati de voi. Au inceput deja sa va duca spre puscarie
14
9
Ce fata de betiv are!
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369