REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tudose: Când vom fi pregătiţi, vom intra în zona euro

Tudose: Când vom fi pregătiţi, vom intra în zona euro

Replica API 31 decembrie 2017 | 23:03 397

Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose afirmă că România va adera la zona euro când va fi pregătită şi că se lucrează la acest dosar, scrie Agerpres, citând Antena 3.

"Ţinta pentru zona euro este permanentă, se lucrează la acest lucru, numai că anumite zone din România pot să se integreze - cu ghilimelele de rigoare - şi astăzi, când stăm de vorbă, dar România nu este numai Piaţa Universităţii, România este şi un pic mai pe la periferie, şi zonele de lângă noi, şi pe la sate şi oameni care câştigă acum echivalentul a câţiva dolari în agricultura primară, câţiva euro. Haideţi să fim foarte competitivi când intrăm în zona euro, că altfel ar putea să ne doară! La ceea ce lucrăm este să ne asigurăm că zona de convergenţă este atinsă din ce în ce mai bine şi mai îndestulată pentru România. În fapt tot ceea ce facem pentru acest lucru de fapt ajută ţara oricum. Când vom fi pregătiţi, vom intra", a spus Tudos.

Premierul Mihai Tudose a fost întrebat dacă anul 2020 este o ţintă pentru zona euro.

"Poate este mai repede. (...) Cât de repede se poate, dar să fim pregătiţi pentru acest lucru", a mai afirmat el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum sa intam in zona euro cand la noi in afara de moluri si blocurile cipanesti nu se face absolut nimic?daca n-ar fi romanii cre muncesc in lumea larga si marinarii de ex.C-ta oras de tigani trantori machidoni bani n-ar avea Fagadau si altii sa se lafaie.Noi industrie sa producem ceva nu mai avem.Tudose bate campii suntem prea saraci noi romanii,nu ma refer la etniile imputite care fura non-stop tigani machidoni si altii.Sa avem un an nou mai bun si minte sa votam pe cine trebuie.
0
0
Asta cu intratul in zona Euro,chiar ca nu trebuie sa fie ceva impus de nici un fel de rahati cu ochi,fie ei politicieni ori presedinte de tara. Aici vorbim de lucruri serioase,de economie reala,nu de lozinci imputite servite zilnic de unii si altii ajunsi politic pe functii pe care nu le inteleg de fapt. Niste terchea-berchea si-au batut joc de tara asta,au adus-o in halul de azi impreuna cu toate institutiile de forta . E cam destul. Marile masuri monetare si economice ar trebui luate fix in folosul a ce a mai ramas din populatia romaneasca si tara,deci serios,fara labareli politruce .
0
0
mai e de furat asa ca mai stati putin ca dak intram in zona euro nu mai putem fura !
3
0
Ce fatza de speriat copiii
4
0
de fapt a zis - intram in zona euro cand imi deschid eu cont la banca - asa ca e mai probabil sa aderam la Uniunea Rusia - Belarus
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218